Raspunsul HALUCINANT al Biancai Dragusanu la intrebarea „Ce ai facut cu Adi Cristea 45 de minute in toaleta?”

Publicat: 20/03/2014 | 00:17

Bianca Dragusanu nu se ascunde catusi de putin dupa deget! Prezenta la un eveniment monden dintr-un local select din Bucuresti, fosta asistenta TV a raspuns la una dintre cele mai delicate intrebari in legatura cu Adrian Cristea.

Este vorba despre intalnirea de la sfarsitul lunii februarie, dintre ea si „Print”, intalnire ce a avut loc in toaleta unui club din Bucuresti.

Miercuri seara, Bianca si-a facut aparitia la un eveniment monden gazduit de un renumit local din Bucuresti imbracata intr-o superba rochie de culoare alba.

Miercuri seara, Bianca a venit imbracata ca o adevarata diva la o petrecere mondena
Miercuri seara, Bianca a venit imbracata ca o adevarata diva la o petrecere mondena

Intrebata in legatura cu intalnirea cu Adi Cristea de luna trecuta, din toaleta, roscata nu a stat mult pe ganduri si a oferit un raspuns care cu siguranta va turna ciment in picioarele sprintare ale „Printului”.
______

CITITI SI:

Divortati, dar impreuna! Bianca Dragusanu si Victor Slav s-au sarutat la un eveniment monden, iar noi avem dovada!

Se joaca cu focul! Cristea s-a dus dupa Bianca in club si a bagat-o in „sedinta” 45 de minute in toaleta!
______

Adrian Cristea? Cine este Adrian Cristea? Nu il cunosc pe acest domn„, este raspunsul de-a dreptul halucinant oferit de Bianca Dragusanu.

Intalnirea de taina de la WC!

Intalnirea dintre Bianca Dragusanu si Adrian Cristea a avut loc in noaptea zilei de 21 spre 22 februarie. Roscata venise la ziua bunei ei prietene, Vika Jigulina, in timp ce „Printul” era singur. Potrivit martorilor oculari, in jur de ora 1 noaptea, nici fosta asistenta TV si nici fotbalistul n-au mai fost de gasit. Cativa ochi vigilenti i-ar fi vazut, insa, iesind pe rand, din toaleta, dupa 45 de minute de absenta.

B.P

Citește și...