Răsturnare de situaţie! Cum i-am filmat pe Brigitte & Ilie, cu câteva ore înainte să anunţe… ”De azi, în divorţ!”

Publicat: 27/06/2017 | 00:00

Brigitte şi Ilie Năstase trăiesc o poveste de dragoste cu năbădăi. După ultima despărţire în care bruneta a părăsit căminul conjugal, cei doi şi-au mai dat o şansă, iar Ilie s-a comportat exemplar cu soţia lui, răsfăţând-o cu tot felul de gesturi şi cadouri. (VEZI AICI: Cum o împacă Ilie Năstase pe Brigitte… E de luat ”notiţe” dacă eşti şi tu căsătorit!)

Însă se pare că lucrurile nu sunt chiar roz între ei, deoarece Brigitte a postat duminică pe pagina sa de Facebook un mesaj în care a scris: „Status: De astăzi, în divorţ’’, iar la scurt timp a şters postarea. (VEZI DETALII AICI) CANCAN.ro, site-ul nr 1 din România, i-a filmat pe cei doi la mare, la Loft. Cu câteva ore îniante să facă anunţul, bruneta părea că se distrează de minune, ba chiar s-a urcat şi a dansat pe masă, sub privirile soţului său.

Ieri, bruneta a recunoscut ce a determinat-o să scrie în public acea scrisoare deschisă dură, adresată lui Ilie Năstase: „Soţul meu se temea că aş avea un iubit secret şi pentru a-i spulbera orice suspiciune, am făcut o dedicaţie publică a sentimentelor mele. Dar… a interpretat-o fiecare în felul lui caracteristic. Eu am învăţat de la mama că m-am născut singură şi o să mor singură! Nu mai fac sacrificii, fiindcă iubirea nu are nevoie de asemenea gesturi, nu trebuie să faci sacrificii dacă iubeşti. Eu, în această relaţie, nu am fost geloasă, pur şi simplu am fost pusă în faţa faptului împlinit. Deja mă săturasem să îmi pună toată ziua placa aia cu: eşti tânără, eşti frumoasă, poţi să ai orice bărbat la picioare!”.

Ilie Năstase şi Brigitte trăiesc o poveste de dragoste cu năbădăi
Ilie Năstase şi Brigitte trăiesc o poveste de dragoste cu năbădăi

Se poate spune că relaţia ei cu Ilie Năstase se află în modul ”stand-by”. Brigitte şi Ilie s-au certat de mama focului în public, după cum scriam AICI, iar apoi s-au împăcat…cel puţin pe jumătate, pentru că ea s-a mutat în apartamentul ei. Dragostea încă mai dăinuie între ei, pentru că Brigitte povestea că Ilie o mai vizitează din când în când…(VEZI AICI: Deşi oficial e separată de Ilie, Brigitte mai ”păcătuieşte” cu el. Unde se petrec întâlnirile amoroase!), iar în ultimul timp, Ilie i-a făcut declaraţii de dragoste, postând fotografii cu soţia lui şi mesaje precum: „Eşti tot ce am nevoie”.

Citește și...