Rasturnare de situatie in cazul tinerei obligate sa se prostitueze in Germania! Ce spune mama Florentinei

Publicat: 28/11/2014 | 17:56
Rasturnare de situatie in cazul tinerei obligate sa se prostitueze in Germania! Ce spune mama Florentinei

Desi joi seara spunea ca nu vrea sa mai auda de fata ei pentru ca si-a abandonat copilul, acum mama fetei care a dus-o pe Ioana in Germania pentru a se prostitua s-a razgandit. Femeia spune ca fiica ei e nevinovata.

Mama Florentinei sustine ca nu crede ca ginerele ei ar fi violent, desi cu doar o seara inainte a dat toate detaliile despre el si spunea ca nu stie nimic despre acest caz.

Ioana Condea

“Cand am vorbit cu Florentina la telefon si am intrebat-o de ce a luat-o acolo, mi-a spus, nu pot sa reproduc, ce vroiai femeie sa ii spun c-o duc sa se…”, a spus Gratiela Condea, mama Ioanei.

Mama Ioanei, Gratiela Condea
Mama Ioanei, Gratiela Condea

Se pare ca peste noapte, mama Florentinei a primit un telefon care a facut-o sa-si schimbe declaratiile.

Ioana Condea

“Aveti dovezi ca fiica mea este responsabila de ceea ce a patit Ioana? Mie nu mi-e frica pentru fata mea ca el cand a fost la noi in casa s-a purtat frumos cu ea. Am vorbit cu ea aseara la telefon si mi-a spus ca nu e adevarat, ca a fost la ei si dupa ce a plecat de la ei nu mai stie nimic. Daca era adevarat, nu ii lasa politia liberi.”, a spus femeia in emisiunea “La Maruta”.

El ar putea fi “calaul”

Sotul Florentinei este cel pe care mama Ioanei il acuza ca i-a maltratat fiica. Barbatul traieste in Germania, iar soacra lui spune ca se poarta frumos cu Florentina.

Ioana Condea

“Cum dumneata vrei sa-ti aperi copilul, asta vreau si eu! Eu nu cred ca fata mea ar fi facut asa ceva!”, a mai spus mama Florentinei.

R.O.

Citește și...