Razboi total intre Mircea N. Stoian si Bianca! „- Te vei casatori cu Cristea!- Esti un fel de Harra!”

Publicat: 11/03/2014 | 00:25

Cel care a atacat-o in mod constant pe toata perioada scandalului legat de escapada la Paris, Mircea N. Stoian, a stat fata in fata cu Bianca Dragusanu, in aceeasi zi in care s-a pronuntat divortul.

Mircea N. Stoian a acuzat-o pe Bianca de faptul ca si-a regizat propria nunta si ca a luat bani pentru a se casatori cu Victor. Ca raspuns, Bianca sustine ca nu s-ar fi casatorit niciodata cu cineva pe care sa nu il iubeasca.

Bianca Drăguşanu

“Bianca se va marita cu Cristea. Va divorta, insa mult mai tarziu! Si vor aparea in presa povestiri gen l-a inselat pe Cristea cu Victor Slav si va mai intra un personaj, insa nu spun cine!”, au fost previziunile lui Mircea N. Stoian.

mircea stoian

“Vad ca esti un fel de Harra! (…) Nu exista un scenariu, am avut sentimente pentru acest om, am gresit fata de acest om si suport consecintele! Nu sunt singura femeie care a facut asa ceva, insa nu avem dreptul sa judecam. Nu e usor sa fii tavalita in halul in care am fost eu si nu doresc nimanui sa treaca prin episoadele prin care am trecut eu!”, a reactionat Bianca la Kanal D.

mircea stoian

Cu toate acestea, Bianca a spus ca au fost si perioade in care ea si Mircea chiar s-au impacat foarte bine. “Noi am avut si perioade in care ne-am inteles si bine, chiar daca ne mai tachinam in emisiune. N-au existat avansuri sau chestii de genul acesta!”, a spus blondina.

Bianca a simtit nevoia sa isi schimbe culoarea parului
Bianca a simtit nevoia sa isi schimbe culoarea parului

Jurnalistul, insa, a ironizat-o, aducandu-i aminte ca au fost si cateva replici acide la adresa lui din partea fostei doamne Slav. “Chiar mama ei a spus ca domnul Stoian poate la un moment dat i-ati facut avansuri si ea v-a refuzat! Ea n-a spus, mama ei a spus, doamna Mady!”, a spus Stoian.

Acuzata ca a mintit atunci cand a promis ca nu se va mai face blonda, Bianca a spus ca simtit nevoia sa modifice ceva in aspectul fizic din cauza evenimentelor din aceasta perioada.

Bianca Dragusanu şi Stoian erau buni prieteni. Roşcata îi permitea multe lucruri colegului de platou

“Mi-am ars parul din cauza ca m-am facut blonda. Am spus ca nu ma mai fac asa. Cand trecem prin astfel de schiombari, avem tendinta sa facem unele chestii, sa cheltuim bani sau alte lucruri. Presimt ca in curand ma fac roscata!”, a explicat Bianca.

Dupa ce Mircea N. Stoian a declarat ca venirea lui Mutu in tara va complica problema, Bianca a sarit ca arsa. “Nu am nicio legatura cu Adrian Mutu! Nu vreau sa mai fiu legata de acest personaj!”, a reactionat blondina.

R.O.

Citește și...