„Războiul“ divelor la plajă: ANDA ADAM şi BIANCA DRĂGUŞANU s-au afişat în costume minuscule de baie

Publicat: 16/07/2017 | 16:52

Divele de la noi cu siguranţă ştiu să îşi facă apariţia atunci când merg să se bucure de o baie de soare şi, respectiv, atunci când aleg îşi aleg piesele vestimentare pentru plajă.

Din această categorie de femei foarte frumoase care şi-au pus amprenta asupra showbiz-ului autohton fac parte Bianca Drăguşanu şi Anda Adam. Ambele dive ştiu să îşi poarte costumele de baie cu mare ştaif atunci când merg să se relaxeze la piscină. Chiar dacă între ele a existat o mică rivalitate în trecut, pentru că actualul iubit şi tăticul fetiţei Biancăi, Victor Slav, s-a iubit mai întâi cu Anda Adam, cele dou par să fi îngropat de ceva vreme securea războiului.

Din câte se pare, cele două dive par să aibă gusturi comune atunci când vine vorba de piesele vestimentare pentru plajă. Asta deoarece atât Anda Adam, cât şi Bianca Drăguşanu, au ales costume de baie minuscule, care să le pună în valoare formele. Nu numai atât, pentru că şi nuanţele acestora au fost similare: cântăreaţa a ales unul în nuanţe de albastru deschis cu bulinuţe, iar fosta asistentă TV un costum de baie albastru închis cu aplicaţii.

Citește și...