Reactia NEASTEPTATA a fostei sotii a lui Sergiu Nicolaescu in ceea ce o priveste pe Dana

Publicat: 07/01/2013 | 17:56
Reactia NEASTEPTATA a fostei sotii a lui Sergiu Nicolaescu in ceea ce o priveste pe Dana

Gabriela Nicolaescu, fosta soţie a lui Sergiu Nicolaescu, a vorbit despre moartea acestuia şi despre momentele grele prin care a trecut Dana.

„Cred că merită un mare respect şi cred că îl şi are din partea majorităţii. Iubirea spectatorilor şi a celor care au lucrat cu el cred că există treaba asta. E multă lume în asentimentul meu. El a fost un om care a ţinut la toţi cei cu care a lucrat şi i-au stat alături în munca sa. Pentru el asta a fost foarte important în viaţă. Munca lui a fost numărul 1 şi s-a dedicat întru totul cinematografiei”, a declarat fosta soţie a regretatului regizor..

Gabriela Nicolaescu a precizat că îi pare rău pentru Dana că a trecut printr-un asemenea calvar şi că o admiră pentru decizia pe care a luat-o în ceea ce priveşte respectarea dorinţei lui Sergiu Nicolaescu.

 „Nu sunt în măsură eu să comentez decizia ei. A procedat corect şi o admir pentru asta. Îmi pare foarte rău că a fost hărţuită şi că a trecut prin acest calvar. Şi îmi pare rău că oamenii nu au fost adevaraţi credincioşi. Nu au fost pioşi şi umili în faţa morţii şi în faţa ultimului drum al acestui om mare, care merită mult mai mult decât ce s-a arătat şi exprimat în ultimele zile”, potrivit Romania TV.

Citește și...