REACTIA sotiei lui Liviu Guta cand a aflat ca manelistul a vrut sa o VIOLEZE pe Simona Trasca: „Mi-am facut bagajele si..”

Publicat: 26/06/2014 | 17:36
REACTIA sotiei lui Liviu Guta cand a aflat ca manelistul a vrut sa o VIOLEZE pe Simona Trasca: „Mi-am facut bagajele si..”

Simona Trasca il acuza pe Liviu Guta ca a vrut sa o violeze in noapte de miercuri spre joi. Blonda spune ca manelistul a sarit peste ea in pat, dupa ce i-a spart usa la o pensiune din Sighisoara.

Liviu Guta a baut bine inainte de a face acest gest necugetat. Simona si Liviu se aflau acolo pentru a lua parte la niste filmari, iar alaturi de ei se mai afla si Serghei Mizil.

„Mi-a spart usa. Mi-a pus mana la gura dupa ce mi-a spart usa”
, a povestit ingrozita Simona Trasca. Un echipaj de politie a venit sa-i calmeze si sa verifice acuzatiile blondei.

Vestea acestui incident dintre cei doi a cazut ca un fulger, iar Giulia, sotia lui Liviu Guta a luat o decizie socanta. Femeia si-a facut bagajele si a vrut sa plece de acasa. 

simona

„A incercat sa ma sune sa imi explice ce s-a intamplat. Eu nu sunt suparata pentru ca stiu ce ii poate capul. Stiu ca nu a fost vorba de niciun viol. I-am spus de cand ne-am cunoscut ca nu vreau sa fiu aratata cu degetul. Sunt suparata pentru aceasta situatie. Eu nu vreau sa intru in sfera publica. In atatia ani nu avut niciun conflict. Prima data am crezut ca este o farsa. Apoi, cand am vazut filmuletele, mi-am dat seama ca s-a intamplat ceva rau. „, a spus sotia manelistului.

Liviu Guta a intervenit in direct pentru a-i da explicatii sotiei sale.

liviu guta

„Imi cer scuze sotiei si familiei mele. Este doar o manevra. Ce s-a intamplat de fapt: am plecat intr-o gasca mare la Sighisoara. A fost o regie direct pe fata. O fata m-a provocat pe drum. Mi-a spus ca a fost pusa de cei de la postul tv sa ma enerveze. Pentru ca nu a reusit, a pus-o pe Trasca. Eu nici nu am stiut cine e in camera aia. Trasca statea direct cu telefonul pe inregistrare. Eu eram beat si m-am dus sa fac o gluma la acea usa. M-a injurat de familiei si de asta i-am pus mana la gura. Am inteles ca a venit si politia. Mi s-au cerut bani ca sa renunte la plangerea la politie. Fata aceea a zis ca si ea era in camera. Mi-a cerut 2000 de euro pentru ca ar fi fost traumatizata„, a spus Liviu Guta.