Reflectii rutiere cu Mircea Badea despre accidentul lui Huidu! – „Aia din Logan aveau centuri? Aveau farurile aprinse?”

Publicat: 17/10/2011 | 00:00
Mircea Badea a incercat sa gaseasca explicatii asupra accidentului pe care Serban Huidu l-a avut in aceasta dimineata si care s-a soldat cu doi morti si cinci raniti.

Badea nu a tinut partea nimanui, dar a ridicat mai multe semne de intrebare in ceea ce priveste conditiile in care s-a petrecut accidentul. Modul in care a facut-o ne-a dus cu gandul la emisiunea „Reflectii Rutiere” ce rula in urma cu ani buni la Televiziunea Romana.

„Sunt multe elemente de luat in considerare cand vorbim despre acest accident. Trebuie sa stim daca Loganul avea farurile aprinse, daca aveau centurile de siguranta puse, inclusiv persoanele din spate. Daca sunt adevarate stirile ca persoanele au fost scoase prin geam, atunci clar nu aveau centurile puse. Huidu a intrat pe contrasens, dar cauza nu o stim. Poate a vazut vreun caine, poate cine stie. Oricum linia continua nu e trasata de Dumnezeu, nu l-am vazut pe Iisus Hristos trasand cu var. Pe valea Oltului sunt cel putin trei tronsoane unde linia continua e pusa prost si oricum uneori nu poti sa stai in „curul” unui care merge cu un cazan cu 40 la ora. Am un prieten care a facut noua ore de la Bucuresti la Cluj. E inuman sa mergi cu anumite viteze, care sunt impuse de lege. Eu unul, habar nu am sa conduc cu 30 de kilometri la ora. In fine, nu ma intereseaza ce se intampla cu Huidu.”, a spus Mircea Badea la emisiunea sa.