Regizorul-cersetor a inspirat doua personaje din “Filantropica”! Vezi ce replici memorabile a preluat Nae Caranfil de la el!

Publicat: 12/11/2012 | 23:00

“Regizor bolnav si sarac. Ajutati-ma sa traiesc”. Acesta este mesajul preluat de Nae Caranfil in Filantropica, direct de la Mihaita Dragomirescu, regizorul despre care CANCAN.ro a relatat in exclusivitate.

-

Dupa ce a bucurat mii de spectatori, regizorul Mihaita Dumitrescu traieste acum la mila lor
Dupa ce a bucurat mii de spectatori, regizorul Mihaita Dumitrescu traieste acum la mila lor

De pe scenele teatrelor, direct in mizerie. Povestea tulburatoare a regizorului cersetor de la Piatra Romana nu se opreste aici. Mihaita Dragomirescu a relatat pentru CANCAN.ro momente incredibile din viata lui. De departe cel mai fascinant il reprezinta o intalnire de-a dreptul memorabilia dintre el si maestrul Nae Caranfil. “M-am dus la el, dupa ce am ramas fara casa si am inceput sa cersesc, cu o idee foarte buna de film inspirata chiar dupa viata mea. Aveam si bucata de carton dupa mine care ma ajuta sa castig bani. Scria pe ea, ca si acum, >. Dar nu s-a aratat interesant de ideea mea. Ca mai apoi sa vad filmul Filantropica cu multe dintre ideile mele, inclusiv mesajul meu de pe carton la cersit, folosit de Dinica in film intr-o replica ”, sustine artistul.

Gheorghe Dinica a facut un rol memorabil in
Gheorghe Dinica a facut un rol memorabil in „Filantropica”

Va amintiti de celebrul “poet al Garii de Nord” din Filantropica? Cel care ii recita lui Dinica “Maestre, da si tu o vodca la baiatul contra la un poem (…) Surasul fetei din tramvai m-a fermecat definitiv, am inc-o drama la activ, exact ca domnul Ion Susai”. Aceasta este una dintre secventele care ii revin adesea in cap regizorului cersetor. “Exact asa am fost eu. Am locuit o vreme buna in Gara de Nord, dupa ce mi-am pierdut apartamentul, in 92. Din cauza bauturii, eu recunosc. Regret ce mi s-a intamplat, dar in perioada Revolutiei am trait nu o drama, ci am simtit ca a murit jumatate din mine”, isi incepe el tragica poveste.

Citeste maine pe CANCAN.ro povestea tulburatoare pe care a trait-o regizorul in timpul Revolutiei din decembrie 1989.

(Maria Apostol)