Reincepe razboiul dintre Zavo si Pepe! Anuntul facut de Oana in urma cu doar cateva momente: „Mi-e mila de el, restul e CANCAN”

Publicat: 05/05/2015 | 15:31
Reincepe razboiul dintre Zavo si Pepe! Anuntul facut de Oana in urma cu doar cateva momente: „Mi-e mila de el, restul e CANCAN”

Vestea ca Pepe a urgentat procedurile pentru procesul impotriva ei si ca-i cere daune morale in valoare de 150.000 de euro i-a starnit rasul Oanei Zavoranu. Vedeta e atat de linistita, incat nici macar nu se sinchiseste sa-si bata capul.

Scandalurile se tin ca scaiul de Oana Zavoranu, dar vedeta traverseaza o perioda de liniste, acum, dupa decesul mamei sale, si nici ca-si doreste sa le ma idea apa la moara dusmanilor. Nu de alta, dar un astfel de eveniment tragic te schimba si, cu siguranta ca a schimbat-o si pe Zavo, care are acum alte prioritati decat certurile si disensiunile cu personaje care-au facut parte din trecutul ei. Numai ca, vorba proverbului, se pare ca pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti.

zavo


Ii cere daune 150.000 de euro

 

In ultimele zile a circulat vestea potrivit careia Pepe a urgentat demersurile pentru procesul impotriva Oanei si ca i-a cerut daune morale de 150.000 de euro. De fapt, aceasta suma ar fi trebuit sa acopere cei 75.000 de euro pe care sustine ca Zavo i-ar fi furat din casa si distrugerile provocate de vedeta in fostul camin conjugal. La auzul acestor cuvinte, Zavo s-a aratat mai mult decat relaxata si a avut o replica usturatoare la adresa fostului ei sot:

Pepe

“Saracul de el, foamea e grea se pare, dar oricine poate visa, ca e gratis. De ce vrea daune? Mi-e mila de el, restul e CANCAN… Pai daca i-a pus oprire pe conturi, e foarte bine. Poate sa vrea orice, saracul. El nu a adus nicio dovada ca i-am furat eu banii, e in balarii si ma plictiseste rau baietasul asta. Acum vrea 150.000, dar variaza sumele, ca nu mai stie nici el cat sa minta, din creierasii lui”, a declarat Oana, pentru CANCAN.ro.

 

Inca nu a intrtat in posesia averii

 

Zavo trece printr-o perioada agitata
Zavo trece printr-o perioada agitata

Acum, ca s-a mai linistit, Zavo se va concentra asupra procedurilor de concesiune pentru a putea intra in posesia bunurilor si a banilor lasati mostenire de mama ei. In ordinea prioritatilor, vedeta vrea sa reconstruiasca mormantul tatalui ei si sa-si faca filmul inspirat de propria viata.

 

Dana Enache

 

Citește și...