RESEMNARE TOTALA! Cuvintele celebrului stilist bolnav de cancer iti vor da fiori: „Sansele de recuperare sunt de ….”

Publicat: 29/01/2015 | 00:01

Marian Darta se simte ceva mai bine acum ca a acceptat ca soarta lui depinde doar de Dumnezeu. Stilistul urmeaza sa fie operat luna viitoare, in Turcia, iar pana atunci isi pune toate lucrurile in ordine, pentru orice eventualitate.

Viata lui Marian Darta atarna de un fir de ata. Au trecut aproape cinci ani de cand a fost diagnosticat prima oara cu cancer, iar pana acum a reusit sa invinga de trei ori perfida boala. Insa, in urma cu un an, cancerul a revenit, mai in forta ca niciodata, iar acum se da batalia finala. Tumorile s-au extins si doar o minune ii mai poate salva viata si de data aceasta, asa ca Marian Darta si-a pus toata increderea in Cel de Sus. 

Darta

„Sanse de recuperare sunt, dar destul de mici. Cu ajutorul medicilor din Turcia si mai ales cu ajutorul lui Dumnezeu lucrurile se vor aseza asa cum trebuie. Ma simt ceva mai bine in ultima vreme, poate unde m-am si linistit sufleteste. Sper sa reusesc sa trec cu bine si peste hopul asta, sunt inca tanar si mai am multe de facut pe lumea asta. Cred ca merit o noua sansa si sper sa o si primesc. Fie ce-o vrea Dumnezeu”, a declarat Marian Darta, pentru CANCAN.ro.

darta

Isi prelungeste pensia pe caz de boala

De cativa ani, Marian Darta beneficiaza de o pensie pe caz de boala, in valoare de 385 de lei. Chiar zilele acestea, stilistul umbla de colo colo cu acte medicale, pentru a-si prelungi pensia mizera cu inca un an. 

darta

„Eu am pensie pe caz de boala si zilele astea merg iar la comisie, pentru prelungire. Am tradus actele medicale din Turcia si voi merge la comisie ca sa-mi prelungesc pensia. O sa am ceva de alergat din cauza birocratiei, dar asta e situatia. Sunt bani putini, dar decat deloc sunt buni si aia”, ne-a mai spus stilistul.

darta

 

CITESTE SI

Ultima ora! Suferind de cancer, Marian Darta, stilistul vedetelor, intra in operatie

Destin ingrozitor! Bolnav de cancer, scalpul unui celebru stilist s-a umplut de galme mari si medicii nu-i mai dau de cap!

Impacare istorica intre Rita Muresan si Marian Darta. Vezi aici ce gest al creatoarei l-a facut pe stilist sa planga in hohote!
 

Si-a facut testamentul

marian darta

Marian Darta este constient ca sansele sale de supravietuire sunt minime, asa ca si-a pus deja toate lucrurile in ordine. S-a impacat cu prietenii cu care nu mai vorbise de ani de zile, a mers la preot pentru a se spovedi si impartasi si chiar si-a facut si un mic testament. Nu are multe bunuri, doar cateva valize cu haine, un frigider si o masina de spalat, iar toate le vor ramane rudelor sale.
 

Georgiana Coman

Citește și...