Risca 8 ani de inchisoare, dar nici in cot nu-l doare! Giovani Becali a facut show in clubul BOA, a pus in genunchi o animatoare

Publicat: 10/02/2013 | 22:00

Condamnarile din "Dosarul Transferurilor" au zdruncinat din temelii lumea fotbalului romanesc. Nume grele din sport au luni o zi grea, cand are loc judecarea recursului facut de DNA.

Giovani Becali

Update 10:30: Procurorii DNA au cerut astăzi interdictie a părăsi ţara pentru toţi inculpatii condamnati in Dosarul Transferurilor.

Cu doar doua zile inainte de a se prezenta in fata magistratilor, Giovani Becali pare ca nici nu ii pasa de cei 8 ani de inchisoare pe care ii risca.

Agentul FiFA a fost filmat vineri seara de paparazzii Cancan.ro in clubul BOA din Capitala in timp ce petrecea in voie pe ritmurile muzicii electronice. Cu toate ca procurorii au grabit termenul de judecatata si chiar au cerut majorarea pedepsei lui Giovani, de la 8 ani la 15 ani, Ioan Becali gusta din plin din placerile vietii. Inconjurat de mai multe domnisoare care i-ar fi putut fi cu usurinta fiice, omul de fotbal a dansat alaturi de ele pana in zori.

Giovani Becali

Cand deja schimbase patru partenere de dans, agentul FIFA si-a indreptat privirile spre o animatoare, careia i-a dat sfaturi in ceea ce priveste coregrafia. Pentru ca muzica in club era asurzitoare, tanara a fost nevoita sa se aseze in genunchi in fata lui Giovani pentru a il putea auzi.

Giovani Becali

Gestul dansatoarei nu a ramas fara ecou in sufletul omului de fotbal, acesta privind plin de admiratie miscarile animatoarei, dupa sfaturile sale pretioase.

Giovani Becali

Petrecerea alaturi de grupul de pustoaice care i-a tinut companie agentului FIFA a durat pana tarziu in zori, cand, obosit dupa o noapte de dansat cu fete, Giovani Becali a fost condus acasa de o armata de bodyguarzi.

Giovani Becali

Pe data de 24 noiembrie 2012, Ioan Becali a primit o sentinta de 8 de inchisoare cu executare pentru inselaciune cu consecinte deosebit de grave si evaziune fiscala. Daca initial, termenul de judecata a fost setat pentru data de 14 aprilie, Inalt curte de Casatie si Justitie a admis solicitarea procurorilor DNA si a grabit termenul pentru luni, 11 februarie. In noiembrie, Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat la închisoare cu executare pe Ioan Becali (8 ani), Victor Becali (7 ani), Cristi Borcea (7 ani), George Copos (5 ani) şi Mihai Stoica (4 ani), respectiv la închisoare cu suspendare pe Jean Pădureanu (3 ani), Gigi Neţoiu (3 ani) şi Gică Popescu (3 ani).

Ianis Popescu
 

Citește și...