Rodica Miron a ramas cu buza umflata, dar nu si neconsolata! Parasita de Rani, a ramas in Dubai langa un barbat si mai bogat!

Publicat: 02/03/2014 | 01:14
Rodica Miron a ramas cu buza umflata, dar nu si neconsolata! Parasita de Rani, a ramas in Dubai langa un barbat si mai bogat!

Rodica Miron a renuntat la televiziune pentru o relatie cu Rani, fiul milionarului Dan Adamescu, insa socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ. Se pare ca cei doi s-au separat, iar blonda a ramas la Dubai, in anturajul lui Al Habtoor.

Conform declaratiilor facute de un prieten extrem de apropiat cu Rani Adamescu, se pare ca Rodica Miron nu mai are nici cea mai mica legatura cu fiului cunoscutului om de afaceri. Insa a profitat de faptul ca Rani a dus-o la Dubai, acolo unde moldoveanca se afla si acum.

Blonda este din nou singura
Blonda este din nou singura

Se invarte in cercurile de prieteni ai lui Max Habtoor

Se pare ca Rodica Miron a parasit totusi Romania pentru un barbat cu bani din Dubai. Fosta asistenta TV a fost vazuta deseori in cercul de prieteni ai lui Max Habtoor, dar si alaturi de oameni instariti din Emirate. Si, ca sa nu fie deconspirata, blondei i-a picat ca alibi perfect relatia cu Rani, mai ales ca tanarul locuieste  mare parte a timpului la Dubai.

Rodica Miron

CITESTE SI:

Afara-i frig si innorat, dar Rodica Miron se plimba in bikini pe strada. Vezi ce „pectorali” are!

Cine e barbatul pentru care Rodica Miron si-a abandonat cariera si tara! Tatal lui are probleme grave, insa el se lafaie in Dubai

rani adamescu

Rani a cunoscut-o recent

Desi sustine ca are o relatie cu Rani Adamescu si ca s-a intalnit cu el in Dubai, un prieten foarte bun al tanarului ne-a declarat ca relatia celor doi a fost mai degraba o idila care a durat cat o ploaie scurta de vara. Se pare ca cei doi s-au vazut de cateva ori, printr-o cunostinta comuna, insa Rani nu si-a facut planuri cu ea pe o perioada indelungata.

D.M.

 

Citește și...