Romanita Iovan a facut senzatie! Designerul a primit laude din partea STILISTULUI

Publicat: 09/05/2015 | 00:08
Romanita Iovan a facut senzatie! Designerul a primit laude din partea STILISTULUI

In cel mai recent numar al revistei Spy, Romanita Iovan a aparut cu o tinuta demna de toata lauda. Ovidiu Buta a apreciat felul in care designerul a reusit sa combine accesoriile la o tinuta perfecta.

„Tinuta editiei! Un all black stapanit frumos de Romanita. Texturile alterneaza asa cum trebuie creand un efect vizual placut . Accesoriile de calitate si bine plasate intregesc tinuta”, declara stilistul Ovidiu Buta.

Bine imbracate

Anca Serea

Bine imbracate

„Supla si simpla silueta si tinuta. Efectul lor este unul bun mai ales cand se alatura cu dezimvoltura . Avem parte de o mare de nuante inchise care isi joaca bine rolul„, este de parere Ovidiu Buta.

Crina Abrudan

Bine imbracate

„Prima reactie a fost ca ochelarii sunt photoshopati si ca aveam parte de un dalmatian mai rotunjor care a iesit la plimbare. In fine, lucrurile puteau fi chiar dragute, daca ne-am fi limitat la adidas, jeans si haina”, spune stilistul

Dana Razboiu

Bine imbracate

„Toate bune si frumoase pana ajungem la fusta care pare ieftina si fortat introdusa in tinuta . Si asta vine de la tivul lat si cusut in mare graba, dar si de la tenta ei usor lucioasa care aduce un plus la jocul de texturi, dar nu pe cel potrivit”.

Laura Cosoi

Bine imbracate

Un firesc vestimentar pe care Laura reuseste sa-l bifeze de obicei, acel firesc care vine dintr-o lejeritate, in a combina lucrurile cu stil pentru ca le simti. Nu e complicat, iar pentru cine nu stapanesteam un sfat simplu: luati exemplu de la cei care au acest dar”, a mai adaugat Buta in Spy.ro

Livia Lixandru