Românul asasinat în Costa Rica a supraviețuit unui atentat identic! Atunci, ucigașii plătiți l-au ratat…

Autor: I.D.
Publicat: 12/09/2019 | 22:36

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, detalii halucinante și de ultimă oră despre românul ce a fost asasinat în Costa Rica. În urmă cu două luni, Ionuț George Oțelac a supraviețuit unui atentat identic. Doi motocicliști i-au mitraliat mașina, dar bărbatul a scăpat cu viață.(CITEȘTE ȘI: ASASINII ROMÂNULUI DIN COSTA RICA AU TRAS 14 GLOANȚE DE 9 MM! IONUȚ ERA CĂRĂUȘUL TRAFICANȚILOR DE DROGURI + ”CAPUL” CLANULUI PELON L-A PEDEPSIT FIINDCĂ…)

D.A.S.(Departamentul de Anchete Speciale al Cancan.ro) a intrat în posesia unor informații uluitoare despre românul care a fost asasinat la comandă în Costa Rica. Potrivit unor surse din Costa Rica, Ionuț George Oțelac, românul ucis în urmă cu câteva zile în Alajuelita, Costa Rica, a supraviețuit în urmă cu două luni unui atac similar cu cel de marți, în urma căruia și-a pierdut viața.(NU RATA, AICI: PRIMELE IMAGINI CU SEXOASA DE LA ANTENĂ & NOUL IUBIT!)

Pe 22 iunie, în jurul prânzului, Ionuț Oțelac circula pe bulevardul La Uruca din zona Cinco Esquinas de Tibas, San Jose, atunci când doi indivizi aflați pe o motocicletă au încercat să îl ucidă. Agresorii l-au împușcat atunci în coapsă și în gleznă, apoi, observând că nu au reușit să „îndeplinească” misiunea, au vrut să reînceapă să tragă, însă au auzit sirenele poliției și au demarat în trombă.

Două dintre gloanțele trase de indivizi l-au rănit pe român, iar alte șase au lovit mașina acestuia. Oțelac, care a ieșit pe picioarele lui din mașină, până la venirea ambulanței, a fost transportat imediat la spital, unde a primit îngrijiri medicale.(NU RATA, AICI: MĂLIN BOT, CA NABABUL CU LOGODNICA PRIN MAGAZINE! A SCOS ”LA INTERVAL” DITAMAI PORTOFELUL)

Ionuț George Oțelac a supraviețuit unui atentat identic, în urmă cu 2 luni

A fost omorât împreună cu iubita lui! 

Ionuț George Oțelac și Raquel Maria Gamboa Mora se deplasau prin centrul orașului Alajuelita, din provincia San Jose. Doi motociclişti îmbrăcaţi în negru s-au apropiat de mașina condusă de român și au tras asupra ei de mai multe ori. Ionuț George Oțelac a pierdut controlul volanului și s-a izbit de un autoturism care era parcat pe margina drumului. În urma impactului, mașina celor doi a luat foc.(NU RATA, AICI: AVEM SEMNE CLARE CĂ BAT CLOPOTE DE NUNTĂ PENTRU VÂRCIU & IUBITA LUI!)

Doar intervenția promptă a celor din jur a făcut ca trupurilor celor doi să nu fie cuprinse de flăcări. Martorii șocantei crime au intervenit cu stingătoarele pentru a stinge flăcările ce au cuprins mașina în care se afla românul și iubita acestuia.

Din câte se pare Ionuț George Oțelac a decedat pe loc, iar iubita acestuia, Raquel Maria Gamboa Mora, a fost găsită de autorități în agonie. Cu toate că medicii au intervenit de urgență și i-au oferit tinerei primul ajutor, la scurt timp tânăra a pierdut lupta cu viața.

„La venirea ambulanței, bărbatul era deja mort, iar femeia prezenta semne vitale. Din păcate, aceasta nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarat decesul”, a spus Jorge Jimenez, purtătorul de cuvând al Crucii Roșii din Costa Rica.

În urmă cu două luni, doi motocicliști i-au mitraliat mașina, dar românul a scăpat cu viață

Cercetat în trei dosare de trafic de droguri!

Ionuț George Oțelac era anchetat de autoritățile din Costa Rica în trei dosare penale ce vizau traficul de substanțe interzise. Potrivit surselor D.A.S, cele trei dosare de trafic de stupefiante se pare că i-au adus acestuia sfârșitul. Cu toate că bărbatul frecventa cercurile bune din Costa Rica și era cunoscut drept un cărăuș în lumea traficanților, se pare că asupra lui planau mai multe suspiciuni că ar fi colaborator al autorităților de la Antidrog. Mai multe zvonuri susțin faptul că Ionuț George Oțelac ar fi fost deconspirat chiar de anchetatori. Iar de aici până la asasinatul la comandă nu a mai fost decât un pas. (CITEȘTE ȘI: MITICĂ DRAGOMIR, DESPRE FIUL ACTUALULUI ȘEF DE LA LIGĂ: ”DACĂ E VINOVAT, LEGEA SĂ-ȘI SPUNĂ CUVÂNTUL!” / PRIMA REACȚIE A LUI SERGHEI MIZIL DUPĂ CE GINO L-A CHEMAT LA INTERVENȚIE)

Potrivit autorităților din Costa Rica, cei doi asasini au fost identificați deja de poliție. Cei doi au fost văzuți pe 25 iulie la înmormântarea lui Pelon, un cunoscut cap al rețelei de trafic de droguri care operează în zonă.  ”Capul” clanului Pelon l-ar fi pedepsit fiindcă românul ar fi ”turnat” la autoritați informații despre rețeaua de droguri pe care acesta o conducea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...