Românul care face senzație pe internet! A vrut să cumpere brânză cu cei mai proști bani falși!

Publicat: 12/03/2018 | 14:35
Românul care face senzație pe internet! A vrut să cumpere brânză cu cei mai proști bani falși!

Ai xeroxat vreodată bani? Poate că nu, poate că da, dar și dacă ai fi făcut-o sau o vei face, vei fi departe de talentul prin care un vrâncean s-a remarcat pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române.

România nu se poate lăuda că este străină de fraudă, furt, înșelătorie sau fals și uz de fals. De unde și nevoia de bani care pot fi cu greu falsificați, cum sunt bancnotele din plastic cu diverse elemente de securitate. Totuși, asta nu l-a oprit pe un vrâncean să încerce să fenteze sistemul. A fost prins însă și a ajuns direct pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române.

„Un vrâncean în vârstă de 50 de ani a înțeles diferit proverbul românesc «frate, frate dar brânza-i pe bani». Aflat în târgul din comuna Dumbrăveni, acesta a încercat să-și demonstreze talentul la desen, încercând să cumpere brânză și alte produse folosind bancnote xeroxate. Opera sa i-a adus un «vernisaj» la secția de poliție”, a scris instituția pe Facebook și a pus două poze concludente cu opera de artă.

Se prea poate ca doar Picasso sau Grigorescu să se mai apropie de așa talent. O floare bine pusă pe bancnotă și suma scrisă de mână n-au fost însă suficiente pentru ca banii să pară reală.