Roxana Dobre isi joaca ultima carte. Dupa ce a stat si a cugetat a ajuns la concluzia ca trebuie sa-i faca asta lui Florin Salam

Publicat: 20/10/2014 | 12:00
Roxana Dobre isi joaca ultima carte. Dupa ce a stat si a cugetat a ajuns la concluzia ca trebuie sa-i faca asta lui Florin Salam

Florin Salam are doi copii din relatia cu Fanica, insa isi doreste nespus sa-si mareasca familia. Nu acelasi lucru se poate spune si despre tanara lui logodnica. Roxana Dobre nu are o atractie fata de copii, insa pare dispusa sa faca acest pas.

Roxana Dobre nu si-a aratat niciodata dorinta de a deveni prea curand mama, iar prietenele ei sustin ca nu are o atractie fata de cei mici. Cu toate acestea exista zvonuri prin oras care spun ca bruneta se pregateste sa faca acest compromis.

Roxana l-a regretat mult pe fostul iubit, Vancica
Roxana l-a regretat mult pe fostul iubit, Vancica

Vrea sa devina mama de dragul relatiei

Se pare ca Dobre este pe cale sa-i indeplineasca lui Salam cea mai mare dorinta, aceea de a-si mari familia cu cel putin inca un membru. Tanara s-a confesat prietenelor ca singura sansa sa solistul de muzica de petrecere sa nu ii spuna niciodata adio este aceea de a-i darui un copil. Desi ideea de a deveni mama atat de curand nu o incanta prea tare, Dobre este dispusa sa faca acest compromis, daca asta inseama asigurarea pe vecie in vata cantaretului.

Salam si Roxana sunt indragostiti pana peste urechi
Salam si Roxana sunt indragostiti pana peste urechi

Salam nu mai este atat de „orbit”

Aceasta ideea a venit in urma ultimelor certuri dintre Roxana si Florin. Se pare ca barbatul a inceput sa-i reproseze anumite lucruri si mai ales s-a aratat deranjat de toate articolele care au aparut despre ea in ultima perioada. Cantaretul, care pana acum se arata foarte indragostit de bruneta, a inceput sa se planga prietenilor ca aceasta il face de rusine si ca nu stie cum sa mai puna capat discutiilor care s-au lansat prin oras, legate de trecutul ei. Toate acestea au ajuns se pare si la urechile tinerei, care in neputinta de a inchide gura lumii, a decis sa faca ceva ce tine de persoana ei. Asa ca nu mare va fi mirarea daca intre-un viitor apropiat Salam va anunta ca iubita lui este insarcinata.

Florin Salam si Roxana Dobre
Florin Salam si Roxana Dobre

CITESTE SI:

Roxana Dobre e INSARCINATA!? Florin Salam s-a pregatit deja pentru marele moment: „Am cumparat deja doua baxuri de..”

Viitoarea sotie a lui Salam, la puscarie! Ce a putut sa faca Roxana si la cat a fost condamnata dupa ce a fost prinsa de Politie!

florin salam

Se intelege bine cu Betty

Dobre a incercat sa intre in gratii tututor membrilor familiei Stoian. Constienta ca pe primul plan pentru artist se afla copii, bruneta s-a imprietenit imediat cu Betty si Dani. Daca baietelul a acceptat-o imediat, Betty a avut oarecare retineri la inceputul relatiei, insa Roxana a stiut cum sa-i intre sub piele. Acum, Dobre o ia pe Betty la petrecerile pe care le da cu prietenele ei in casa unde locuieste alaturi de Florin.

M.P.

Citește și...