Acasă » Showbiz » Showbiz intern » Roxana, ex-Trident, Marcel şi presupusul amant al fostei cântăreţe s-au confruntat în direct! Vezi ce adevăruri au ieşit la iveală

Roxana, ex-Trident, Marcel şi presupusul amant al fostei cântăreţe s-au confruntat în direct! Vezi ce adevăruri au ieşit la iveală

De: Cancan 24/01/2013 | 00:40

Roxana a dezvăluit că s-a despărţit de tatăl copilului ei, Marcel Sârbu, după ce acesta a suspectat-o că l-a înşelat. Acesta a intrat în direct şi a negat spusele femeii, acuzând-o în schimb că ea a fost cea care a călcat strâmb cu un anume domn Darius.

Ilinca

Roxana

Roxana, ex-Trident, şi-a amintit la Cancan Tv, emisiune difuzată la Acasă Tv, de luni până joi, de la ora 22, că l-a cunoscut pe Marcel în clubul lui, dar că nu a fost dragoste la prima vedere.

„Prietenii mi-au spus să am grijă cu el. Eu m-am îndrăgostit de sufletul lui bun. Mi se părea că lumea nu îl cunoştea aşa cum era el. A fost o poveste de iubire, am rămas gravidă la 22 de ani. Eu m-am mutat cu el, ne-am dorit amândoi un copil. El credea că are vârsta potrivită pentru a avea un copil, e cu 17 ani mai mare decât mine. Familia mea nu a fost de acord cu relaţia mea cu el, dar nu-mi spunea nimeni nimic. Îmi este foarte greu să vorbesc despre această perioadă, l-am iubit cu bune şi cu rele. Nici părinţii mei nu se băgau în relaţia noastră„, a spus Roxana.

Roxana

Fosta cântăreaţa şi-a amintit din ce motiv au început probleme între ei.

Lipsea mai mult de acasă. El priveşte femeile altfel. Pentru el, femeile erau un accesoriu, de consum. Cu mine nu era aşa, mie îmi spunea că mă iubeşte. Când fiica noastră avea un an, am început să nu mă mai simt bine. Nu mă mai simţeam femeie lângă el. Mai târziu a fost violent cu mine. Atât fizic, cât şi psihic. Bătăi nu au fost multe. Dar atunci când se întâmplau, îşi dădea seama că a făcut ceva rău. Noi aveam multe discuţii pe tema asta. Îi spuneam că nu mai pot, încercam să îi spun de problemele noastre intime”, a mai povestit Roxana.

Roxana

El a început să mă acuze că l-am înşelat. Eu eram nonstop în casă lângă copil, telefonul era pe firma lui. Acuzaţiile au venit din partea unei persoane care a locuit în casă cu el, cu care a avut o relaţie înaintea mea. E o prietenă veche de-a lui. Nu am de ce să mă feresc, spun adevărul. Persoana respectiva era prietena mea cea mai bună din acel timp. Am aflat mai târziu că au fost împreună. Se numeşte Mihaela. Era prietena mea cea mai bună, el, la început, mă lăsa să vorbesc doar cu ea. Venea şi cu noi în vacanţă. Stătea cu noi în acelaşi apartament. Nu mi s-a părut firesc. El mi-a spus că nu are nimic de-a face cu ea, mi-a povestit că s-au cunoscut pe vremea când sufereau din dragoste. Eu am cunoscut-o la el în casă, am început să ne împrietenim. Ea a început să fie mai aproape de mine decât de el”, a spus Roxana.

Ea i-a spus lui că l-am înşelat cu tatăl copilului ei. M-am speriat, credeam că e prietena mea„, a mărturisit Roxana.

Marcel, fostul iubit al Roxanei, a intrat în direct la Cancan Tv şi şi-a spus varianta sa. El a dezvăluit că numele bărbatului respectiv este Darius.

„Darius mi-a recunoscut de două ori. Eu m-am întâlnit cu el şi mi-a fost foarte greu. L-am rugat să-mi spună ce s-a întâmplat între ei şi mi-a recunoscut. Apoi mi-a spus să mă despart de ea şi să-i iau copilul prin instanţă”, a spus Marcel.

Eu pe Roxana, din momentul în care s-a născut fetiţa noastră, nu o controleam deloc. I-am spus că nu o urmăresc, dar în clipa în care o să găsesc ceva o să-i spun pa. Mă uit la Roxana şi mie mi se pare o femeie distrusă, e foarte supărată. Şi eu sunt distrus cu nervii. Îmi pare foarte rău că a ajuns în această situaţie. Într-o zi, era în living şi se uita după pantofi. Am intrat în living şi am văzut-o vorbind cu un fost iubit. I-am spus că este prima şi ultima oară când o iert. Dar şi când o prind, e gata.

Vreau să corectez ceva, când am plecat în vacanţă, am fost plecaţi împreună. Roxana cu mine, Mihaela cu soţul ei. Roxana şi Mihaela s-au împrietenit că aşa au vrut. Eu, în ultimii doi ani de zile, nici nu mai eram prieten cu Darius, neştiind că ea i-a făcut cunoştinţă cu el. Am iertat-o atunci şi i-am spus că e ultima oară. Ce m-a omorât? Când a luat mâncarea Oanei şi i-a dus lui ăla! Cum să ia din mâncarea copilului şi să-i ducă la ăla?„, a spus Marcel.

Cine ţi-a spus asta? Recunoaşte. Ei doi stăteau faţă în faţă cu mine şi-mi spuneau că: nu te uiţi la tine cum arăţi?”, a spus Roxana.

„Tu vrei să-mi aduc aminte de toate detaliile? Eu am fost un om suferind„, a spus Marcel.

Mi-au luat telefoanele, nu puteam să ies din casă. A montat camere în casă, nu puteam să stau lângă copilul meu, mi se spunea întruna că sunt un zero, că nu mă bagă nimeni în seamă. A fost violent, el îşi aminteşte, a fost violent cu mine în baie„, a spus Roxana.

„Unde este fetiţa? Cu cine este? Tu ai spus că nu ai nevoie de bonă„, a spus Marcel.

„Eu am plecat cu buletinul în mână atât„, a spus Roxana.

Tu nu ai vrut să pleci deşi erai rugată să pleci. De o mie de ori am rugat-o să plece. Ea mi-a spus că dacă sunt băiat bun să plec eu, iar eu nu am vrut să plec din casă mea. Eu nu ştiu unde locuieşte copilul meu. Nu respecţi legea, nu mi-l dai de Crăciun şi de sărbători”, a spus Marcel.

Câteva minute mai târziu, în direct la Cancan Tv, a intrat Darius, bărbatul despre care Marcel a susţinut că i-ar fi fost amant Roxanei.

Am acceptat să intru în direct în urma intervenţei lui Marcel. M-am întâlnit de 2 ori cu el. Am avut o discuţie cu el în februarie şi în decembrie. În niciuna dintre discuţii nu i-am afirmat că eu m-am culcat cu Roxana. Nici nu am lăsat să se înţeleagă că am avut vreo legătură. Eu nu i-am spus aşa ceva, ci Mihaela, mama copilului meu. Eu eram despărţit de Mihaela.„, a spus Darius.

Darius, îţi mulţumesc din suflet pentru ce ai făcut în seara asta”, a spus Roxana.

Nu am făcut decât să spun adevărul. Noi doi am avut o relaţie înainte ca Roxana să fie cu Marcel, iar eu înainte să fiu cu Mihaela. Acum 8 ani”, a spus Darius.

Către finalul emisiunii, Roxana a povestit inclusiv faptul că ea a fost cea care i-a ajutat pe Mihaela şi Darius să fie împreună.

Mihaela îmi povestea de Darius că îl vedea în oraş. Şi i-am spus că îl cunosc şi i-am dat numărul de telefon. S-au plăcut, s-au îndrăgostit. Nu ştiu ce s-a mai întâmplat fiindcă Marcel mi-a interzis să mai vorbesc cu Mihaela, dar eu mai vorbeam cu ea că nu o consideram vinovată pentru nimic„, a spus Roxana.

Marcel a explicat că ceea ce l-a deranjat foarte mult este că a luat din mâncarea fetiţei ca să-i dea lui Darius.

„Nu este relevant dacă au făcut dragoste sau nu. Nu mă interesează. M-a deranjat că a luat mâncare din casă. În acel moment a fost gata„, a spus Marcel.

„Este adevărat că îi spui Oanei că mama ei este urâtă şi rea?”, l-a întrebat Roxana pe Marcel, dar acesta nu a vrut să-i răspundă.

O iubesc pe Oana şi vreau să-i ofer o viaţă frumoasă! Ce poţi să-i oferi tu Oanei? Eu mi-am dorit cel mai mult acest copil”, a încheiat Marcel.

 

Viorela Precupaş

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la milionarul român
Imagini INCENDIARE cu ISPITA care a primit un CADOU de 600.000 de euro de la...
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul tuturor! Antonia eşti o norocoasă!
Alex Velea, un romantic incurabil! Şi-a scos partenera la mall şi a surprins-o în văzul...
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează nici de ea, nici de copil”
Fostul iubit al Cristinei Cioran, declarații halucinante: „Îmi fac alt copil! Nu mă mai interesează...
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort în accidentul din Deveselu
„A luat foc” Incident cumplit la câteva săptămâni de la decesul lui Mădălin, tânărul mort...
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Greșeala pe care mulți o fac la schimbarea ULEIULUI mașinii. Îți poate afecta mașina?
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Marilu, mesaj sfâșietor după despărțirea de Iustin: „Cât timp avem, de fapt..”
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a exprimat tristețea în mediul online: „Sunt nervoasă și tristă și nefericită.”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a luat-o pe Ana-Maria, tânăra gravidă în 6 luni, la ocazie?: „Doamne ferește! Cine știe câte victime sunt”
Te trec fiori! Ce au găsit polițiștii în locuința și în mașina individului care a...
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt anunţate ninsori şi vijelii
Vreme rea în cea mai mare parte a ţării, până vineri dimineaţă. La munte sunt...
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
Oferte televizoare la Auchan: SMART TV la preț tentant
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
ADEVĂRUL despre specia Homo Sapiens, dezgropat într-un sit din...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află fix lângă un mare oraș al țării
Frații Pavăl, proprietarii Dedeman, au dat o nouă lovitură în România. Investiția uriașă se află...
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Cinci zodii care pot face bani frumoși după Paște. Astrele se aliniază pentru ele
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Este complet interzis în România. Statul nu te iartă. Amendă 12.000 de lei
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte. Împăcarea, pecetluită cu flori!
Bomba anului în showbiz. Decizia luată de Alina Sorescu şi Alex Ciucu înainte de Paşte....
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
Jocul oficial al Campionatului Mondial de Formula 1 va fi lansat mai devreme
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
O româncă va arbitra returul unei semifinale din UEFA Women’s Champions League
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Decizia finală privind pensiile românilor. Ciolacu a dat ordin: Din respect față de seniori
Demisie șoc la Antena 1. Celebra prezentatoare n-a mai rezistat. Acuzații grave
Demisie șoc la Antena 1. Celebra prezentatoare n-a mai rezistat. Acuzații grave
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Armata OBLIGATORIE în România!? Anunțul care îi tulbură pe români
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să întoarcă bărbații capul după mine!
Fosta soţie a lui Cristi Borcea, transformare spectaculoasă la 54 de ani: Nu-mi propun să...
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am pierdut?! E corect să iasă!”. Ce au filmat camerele
Lovitură grea pentru chef Richard. Juratul a pierdut un concurent după al treilea battle: „Am...
”Eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block” De ce l-a blocat Andreea Bălan pe Jador pe rețelele sociale
”Eu nu mai vorbesc cu ea, mă are la block” De ce l-a blocat Andreea...
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui Cătălin Dobrescu. Explicația instanței
Ghinion pentru Oana Radu într-unul dintre procesele cu fostul soț. Trebuie să-i dea bani lui...
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași pe sfoară”
Țeapa pe care au luat-o doi pensionari care și-au cumpărat o casă: “Am fost trași...
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea va fi pe placul abonaților din România
Netflix va lansa serialul pe care milioane de oameni îl așteaptă de câțiva ani. Povestea...