Roxana Ilie a renuntat la afacerea cu prajituri pentru ca nu se putea abtine de la mancat

Publicat: 12/06/2013 | 00:15

Roxana Ilie a recunoscut deschis ca motivul celor cateva kilograme in plus este ca efectiv nu se poate abtine de la dulciuri. Manechinul a avut un mic soc atunci cand a revenit pe podium, tocmai pentru ca nu mai arata ca in adolescenta.

Dupa o pauza de trei ani, Roxana Ilie Plesea a revenit pe podium, pentru a defila in cele mai recente creatii ale Roxanei Butnaru. Fotomodelul a ramas oarecum dezamagita in momentul in care a vazut ca foste colege erau cu mult mai slabe decat ea.

Roxana a revenit pe scena dupa o pauza de trei ani
Roxana a revenit pe scena dupa o pauza de trei ani

Desi nu s-a ingrasta considerabil, Roxana nu mai are masurile pe care le avea cand s-a lansat in modelling si cand singurele preocupari erau prezentarile.

De cand a devenit sotie, dar si femeie de afaceri, Ilie a facut schimbari majore, cel putin in legatura cu silueta. Tanara recunoaste ca, abia cand a renuntat la cofetaria pe care o detinea in parteneriat cu o prietena, si-a dat seama ca dependenta de dulciuri i-a daunat foarte mult. Am renuntat pentru ca ma ingrasam. Cofetaria a fost un plan de bussines de-al meu de inceput.

Tanara a avut emotii in ciuda faptului ca este pe scena de la o varsta destul de frageda
Tanara a avut emotii in ciuda faptului ca este pe scena de la o varsta destul de frageda

„Am incercat sa ma adaptez oarecum cu termenii, cu mediul acesta, a fost un prilej bun pentru a invata multe lucruri, dar in acelasi timp nu a fost extraordinar de cea mai buna solutie de a-mi mentine silueta. Ce pot sa va zic. M-am ingrasat foarte mult in perioada in care aveam cofetaria si am decis sa renunt la ea si la ideea de a manca dulciuri zi de zi”, a spus Roxana pentru CANCAN.ro

D.M.

Citește și...