Roxana Ionescu a facut anticamera la directoarea de achizitii

Publicat: 12/06/2010 | 00:00
Somajul nu i-a priit deloc fostei prezentatoare a rubricii Meteo de la Antena 1. Aceasta a facut tot ce i-a stat in putere pentru a reveni pe micul ecran si a reusit. Roxana va face echipa cu Razvan Popescu intr-o noua emisiune cu farse care va incepe peste doua saptamani.

Roxana Ionescu a debutat ca dansatoare in corpul de balet al emisiunilor lui Dan Negru, a testat si rolul de coprezentatoare, iar in cele din urma a ajuns sa prezinte rubrica principala de Meteo de la Antena 1. Din pacate, nu a fost pe placul consultantilor straini care au reformat intreaga echipa de stiri si, din acel moment, a inceput sa retrogradeze pana a ajuns pe bara.

Ambitioasa din fire, vedeta nu a lasat lucrurile asa si a inceput sa traga sfori in stanga si in dreapta pentru a fi reinclusa in grila. Surse din post ne-au declarat ca au fost saptamani intregi in care Roxana a facut anticamera la directoarea de achizitii si a pistonat-o si s-a rugat de ea sa-i gaseasca loc intr-o emisiune. Se pare ca fosta prezentatoare de la Meteo a avut noroc si a nimerit momentul oportun.

Exact in acea perioada se puneau bazele unei emisiuni noi al carei prezentator urmeaza sa fie Razvan Popescu, vocea de la Bingo Metropolis, iar producatorilor li s-a parut o idee buna sa-i dea acestuia o asistenta. Si, uite asa, Roxana Ionescu si-a gasit din nou locul in grila Antenei 1. Emisiunea va incepe, se pare, peste doua saptamani, iar tema ei vor fi farsele pe care copiii le fac parintilor avand o vedeta drept complice.

Citește și...