Ruby a trecut prin chinuri cumplite din cauza cerceilor din obraji: ”A trebuit sa ma tai pe interior sa-mi scot…”

Publicat: 23/06/2017 | 11:57

Ruby a renunţat la piercing-uri, după ce a trecut prin chinuri cumplite. Artista a spus că pentru a-şi scoate cerceii din obraji a fost nevoită să se supună unei intervenţii chirurgicale.

Ruby este o nonconformistă, care a şocat la început cu pasiunea ei pentru piercing-uri şi tatuaje. În timp însă artista a fost nevoită să renunţe la cercei, pentru că ajunsese să aibă probleme grave din cauza lor.

Vedeta a povestit că din cauza piercing-urilor din obraji a trecut prin momente cumplite şi a fost nevoită să şi le scoată chirurgical.

“Nu mai am piercing-uri noi. Nu le mai port nici pe cele vechi, din pacate. Le-as purta cu mare drag, doar ca cei din obraji mi-au dat foarte mult de furca. Eu sunt mai falcoasa si nu gaseam cercelusi cu tija indeajuns de mare pe cat se umflau falcile mele si mi-au trecut prin fata… a fost complicat, in fine. Probleme. A trebuit sa ma tai pe interior sa-mi scot… ca se inchisese peste cercel. Dar inca regret pentru ca nu am apucat sa ma bucur de cerceii aceia… cum ar fi trebuit”, a declarat Ruby pentru wowbiz.ro.

Citește și...