Ruby, complet nemachiata! Vezi cum arata la primele ore ale diminetii!

Publicat: 20/11/2014 | 10:10
Ruby, complet nemachiata! Vezi cum arata la primele ore ale diminetii!

Ruby este o femeie frumoasa, chiar si nemachiata si nu ezita sa arate acest lucru admiratorilor sai. Interpreta s-a pozat la primele ore ale diminetii si a postat pe contul de socializare o fotografie in care apare fara fard.

Ruby si-a surprins fanii intr-un mod placut, in urma cu doar cateva ore. Vedeta le-a arata acestora ca nu este adepta machiajului si ca prefera ca atunci cand nu se afla pe scena, sa fie cat mai naturala.

Ruby

Prietenii virtuali au reactionat imediat si au felicitat-o pe cantareata. „Sa nu te mai machezi”, „Iti sta foarte bine asa”, „Esti frumoasa si foarte naturala”, Tine-o tot asa”, a fost parerea acestota.

BLACK FRIDAY 2014: Televizoare Ultra HD, sisteme home cinema, aparate foto, videoproiectoare si navigatii GPS la reducere

BLACK FRIDAY 2014: Laptopuri, sisteme desktop, telefoane, tablete, monitoare, imprimante si scannere la reducere

O mare iubitoare a tatuajelor

Pe numele ei real Ana Claudia Grigore, Ruby are o pasiune declarata pentru tatuaje. Tocmai de aceea, trupul cantaretei are peste 16 astfel de picturi.Cantareata a marturisit ca si iubitul ei are aceeasi pasiune si ca nu se vor multumi doar cu ceea ce au “achizitionat” deja. Printre simbolurile pe care Ruby le are tatuate, se numara inima pe care scrie „mamaia”, o randunica pentru ca la Medgidia sta pe strada Randunelelor, flori de hibiscus si doua fundite pe picioare.

L.L

Citește și...