Ruby, fotografie jenantă pe Facebook. Ce a avut de spus cântăreaţa. „Se vede după poziţia corpului…“

Publicat: 11/03/2016 | 16:31

Cântăreaţa Ruby şi-a făcut un selfie care a reuşit într-un timp record să devină viral, iar prietenii săi virtuali s-au amuzat copios pe seama lui.

Aflată în drum spre Moeciu, o comună din judeţul Braşov, Ruby şi-a distrat prietenii de pe Facebook, în această după-amiază.

„Calci pe teren periculos/ Nu mai e cale de întors“

Probabil pregătindu-se pentru un concert pe care trebuie să îl susţină, cântăreaţa a postat o fotografie în care ea apare în prim-plan, dar pe fundal se poate observa şi unul dintre colegii săi de trupă. Însă, aceasta apare într-un moment mai intim, e întors cu spatele şi pare să fie într-o poziţie destul de ruşinoasă.

Cântăreaţa şi-a distrat fanii de pe Facebook cu această fotografie, dar şi cu mesajul pe care l-a scris
Cântăreaţa şi-a distrat fanii de pe Facebook cu această fotografie, dar şi cu mesajul pe care l-a scris

Cu gura până la urechi din pricina râsului pe care nu şi-l poate stăpâni, Ruby pare c-a încercat să îi dea o lecţie colegului său, care nici măcar nu s-a sinchisit să se ferească de ochii altor şoferi pentru a-şi face nevoile fiziologice.

Mai mult, Ruby a scris şi următorul mesaj, împreună cu fotografia pe care a postat-o: „PAPARAZZiiiiii. Pici în acţiune. Moeciu, veniiiiiim!“

Extrem de entuziasmaţi de „realizarea“ cântăreţei, internauţii care o urmăresc pe Ruby s-au grăbit să îi completeze mesajul şi şi-au dat cu părerea despre întreaga situaţie. „Nu are potenţial.. se vede după poziţia corpului că stă aplecat pe spate să-i treacă de şliţ“, a comentat un fan al artistei. Destul de impresionată de propria postare, Ruby a ţinut să şi-o aprecieze, aşa că şi-a dat singură un mic „Like“.

Mădălina Moraru
 

Citește și...