Ruby locuieşte cu bunica: „A văzut poze mai sexy cu mine şi n-a fost mulţumită”

Publicat: 14/10/2017 | 15:22

Ruby locuieşte cu bunica ei. Cele două sunt de nedespărţit. Bătrâna o ajută pe vedetă cu treburile casei, mai ales cu gătitul,  cântăreaţa mărturisind că ea nu face de mâncare. 

Ruby a fost crescută de bunica ei. Femeia s-a mutat în Bucureşti de dragul cântăreţei şi o ajută la nevoie. Ruby are o relaţie absolut specială cu bunica ei, în casa căreia a şi crescut. Când a devenit cunoscută, bruneta s-a mutat de la Constanţa la Bucureşti şi a luat-o şi pe bunica ei cu ea.

Nu gătesc, găteşte mamaia. Şi mai şi comand de mâncare. Mamaia e venită în Bucureşti, aici, cu mine. Când am venit eu, a venit şi ea, am fost de nedespărţit. Stă cu mine. Stă şi pe la unchiul meu, câte o săptămână stă la mine, o săptămână la el. Facem cu schimbul, aţa. Mamaia trebuie să se împartă între doi nepoţi, asta e.(…) Mamaia a văzut poze cu mine din şedinţe foto, mai sexy, să ştii. N-a fost foarte mulţumită, dar ce să mai zică…dar asta s-a întâmplat demult. Eu nu prea fac poze din nefericire, spre ruşinea mea postezs foarte rar pe conturile de socializare, pentru că eu rar sunt îmbrăcată aşa de drăguţ şi de elegant”, a mărturisit Ruby, pentru wowbiz.ro.

 

Citește și...