RUPTURA intre Consuelo si Mutu? Sotia „lupului de la Ploiesti” a postat un mesaj care lasa loc de interpretari: „Toate dramele ..”

Publicat: 15/05/2014 | 17:55
RUPTURA intre Consuelo si Mutu? Sotia „lupului de la Ploiesti” a postat un mesaj care lasa loc de interpretari: „Toate dramele ..”

Adi Mutu a crezut ca isi va indeplini visul in momentul in care a semnat cu Petrolul si a decis sa se intoarca in Romania dupa 10 ani. Consuelo nu a fost insa de accord sa vina in tara, iar Mutu sufera pentru ca nu isi poate vedea fetele.

Consuelo zambeste si nu pare sa sufere deloc pentru ca este departe de sotul ei, Adi Mutu. In ultima postare de pe contul ei de Instagram, Consuelo spune ca “Toate dramele trebuie sa ramana pe scena”.

consuelo

Un mesaj care poate avea legatura cu situatia in care se afla cei doi. In urma cu ceva timp, Mutu era convins ca sotia sa va veni in Romania impreuna cu copiii, insa a asteptat si a asteptat degeaba.

consuelo

Atacantul Petrolului a revenit cu o declarative care poate lasa loc de interpretari.
___________________
Citeste si
Adi Mutu a vorbit despre DIVORTUL de Consuelo: „Timpul va vorbi si, asa cum am spus. Nu e nimic adevarat”

Explicatia lui Adi Mutu in cazul presupusului divort de Consuelo: „E o fraza pe care o folosesc …”
___________________

„O luptatoare, o femeie frumoasa, sensibila, puternica, determinata. Cred ca e importanta in viata mea. Timpul va vorbi si, asa cum am spus, veti vedea ca nu e nimic adevarat cu privire la divort. E o relatie intre doua persoane normale. Acum facem niste sacrificii pentru binele copiilor si atata tot”, a declarat Adrian Mutu.

D.C.
 

Citește și...