Rusinos! Elevii celui mai fitos liceu din Capitala s-au umplut de paduchi!

Publicat: 12/04/2013 | 12:05
Rusinos! Elevii celui mai fitos liceu din Capitala s-au umplut de paduchi!

In urma unui control medical s-a depistat ca mai multi elevi din cadrul liceului "Jean Monnet" sunt purtatori de paduchi!

Paduchii au creat probleme in scolile din Capitala inca de la inceputul anului scolar. Insa, la ultimul control medical au fost depistate peste 200 de cazuri de elevi cu pediculoză.
Potrivit România TV, copiii proveneau din 43 de scoli din Bucuresti, printre care si Liceul Jean Monnet. In acest liceu invata multi copii de bani gata care nu au ratat nicio ocazie pana acum sa-si etaleze hainele scumpe si masinile de lux.

jean monnet

„Aceşti copii pot practica înotul, aceşti copii merg pe terenul de sport, merg poate în mijloace de transport şi acest lucru se poate transmite”, a declarat Marian Banu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti.

„E trist că se întâmplă acest aspect, însă sunt convins că nu este numai la Liceul Jean Monnet această problemă. La nivelul fiecărei unităţi şcolare ar trebui să existe şi medic şi asistent pentru a se depista din timp, să nu se facă o epidemie. Din păcate nu toţi copiii au posibilitatea ca acasă să trăiască în condiţii normale”, a declarat Liviu Pop, fost ministru al Educaţiei, tot pentru RTV.

 (Mariana Apostol)

 

Citește și...