Acasă » Exclusiv » Ruxi Opulenta, dezvăluiri incendiare: cât de dotat trebuie să fie bărbatul ideal, cea mai buna zodie în pat! Își expune viața amoroasă: ”Nu mai dau 90 de lei pentru o …”

Ruxi Opulenta, dezvăluiri incendiare: cât de dotat trebuie să fie bărbatul ideal, cea mai buna zodie în pat! Își expune viața amoroasă: ”Nu mai dau 90 de lei pentru o …”

De: Sabin Tudor 13/05/2023 | 23:40

Rux și Opulență a făcut furori în cea mai nouă ediție a emisiunii CANCAN EXCLUSIV! Vizita fashionistei a avut un scop precis, și anume acela de a anunța lansarea celei de-a doua cărți pe care câștigătoarea de la „Bravo, ai stil!” a conceput-o. Influencerița tocmai a scos pe piață volumul „Doar tu și Dumnezeu”, disponibil pe site-ul Roxanei Erdei. Și pentru a face mai bine cunoștință cu autoarea cărții, RUXI a decis să lase deoparte menajamentele. Și-a pus viața pe tavă într-un interviu de excepție, iar dezvăluirile au fost de-a dreptul insolite, cu accente amuzante!

Factorul declanșator al creației pentru Roxana Erdei a fost relația toxică avută cu un străin. Așa a luat amploare prima carte a vedetei – „Intoxicată”. După ce și-a revenit din insuccesul emoțional, RUXI nu a mai vrut să audă de bărbați și s-a concentrat pe elaborarea unui nou roman. Astfel a văzut lumina tiparului creația „Doar tu și Dumnezeu”ce are ca scop încurajarea semenilor că sunt capabili de realizarea unor lucruri mărețe. Dincolo de titulatura de scriitoare, RUXI a rămas un personaj savuros, cu un discurs memorabil, relatat mai jos!

( NU RATA: ROXANA ERDEI ȘI-A LANSAT O NOUĂ CARTE, „DOAR TU ȘI DUMNEZEU”! FOSTA CONCURENTĂ BAS ȘI-A EXPUS TRĂIRILE: „E PROFUNDĂ!” )

Roxana Erdei a fost invitata săptămânii la CANCAN EXCLUSIV (Foto: captură video)

RUXI, încurcată de propria notorietate pe aplicațiile de dating online: „Nu mai plătesc 90 de lei pentru p###!”

CANCAN EXCLUSIV: Ultima dată când am vorbit cu tine mi-ai spus că acum ești singură, nu s-a schimbat nimic între timp?

RUXI: Nu, dar de atunci până acum nu am avut timp să gândesc la bărbați, pentru că am fost foarte ocupată cu lansarea cărții și cu alte lucruri pe care le fac eu cu munca. Și pe viața personală mi s-au mai întâmplat chestii cu familia și n-am avut timp. Vreau să reintru în forță, dar nu știu cum, că pe aplicațiile de dating pentru mine e greu. Pentru că toți îmi scriu «ah, tu ești RUXI». Și deja când unul îmi scrie așa, nu mai am chef.

CANCAN EXCLUSIV: De ce? Te-ar stimula mai tare ca el să nu știe cine ești?

Rux și Opulență face dezvăluiri insolite despre viața amoroasă (Foto: Instagram)

RUXI: Mi-ar plăcea să fie un tip care nu mă știe, un străin sau cineva care nu știe cine sunt. Dar până la urmă, când ajung să-i dau Instagramul meu, că nu poți să vorbești doar pe aplicația aia, apar întrebari, «ești faimoasă?».

CANCAN EXCLUSIV: Ce aplicații, tu zici de Tinder?

RUXI: Nu, Doamne ferește! Pe Bumble mi-am făcut cont și pe Raya. Raya e cu străini, mai mulți, o plătești, 90 de lei, dar am zis că eu nu mai plătesc 90 de lei pentru p###. Gata, e prea scumpă, 90 de lei! 90 de lei pentru o pontențială p###, că nu știi dacă îți iese sau nu combinația. Fiind străini, trebuie să vorbești, să te duci la ei, să te cheme, să îți plătească avionul, că nu mă duc pe banii mei pentru p###.

( CITEȘTE ȘI: ”A FOST ORIBIL, MAI MULT DECÂT TOXIC!” RUXI OPULENTA E SINGURĂ ȘI NU MAI VREA SĂ AUDĂ DE BĂRBAȚI! )

Ruxi “Opulenta”, despre dotarea masculului perfect: “Pentru mine e suficient 17.5 cm!”

CANCAN EXCLUSIV: Fizic ce trebuie să aibă bărbatul ideal?

RUXI: Sexual trebuie să mă atragă foarte mult. Dar acum eu sunt într-o pauză, pentru că nu prea mai am chef. Oricât de mult mi-ar plăcea fizic, n-am chef, mi se pare prea multă muncă. Trebuie să mă spăl, să mă machiez, să ies din casă, să vorbesc cu el, să mă prefac că e amuzant, că sunt interesată de el.

CANCAN EXCLUSIV: Care este mărimea ideală pentru tine?

RUXI: Am ajuns la concluzia că, pentru mine, 17.5 centimetri! Plus grosimea, acolo e alt calcul. Cam cât e paharul ăsta, nu partea de sus, baza!

Interviul integral cu RUXI este difuzat pe canalul de YouTube „CANCAN” (Foto: captură video)

CANCAN EXCLUSIV: Și dacă e doar dotat și atât?

RUXI: Nu mai, la 20 de ani puteam să accept asta. Acum trebuie să fie pachetul complet, pentru că nu mai am nervi, de asta zic că sunt într-o pauză de bărbați acum. Trebuie să îmi dau seama ce vreau, să mă liniștesc, nu mai am dorințe momentan. Trebuie să treacă, vine vara!

CANCAN EXCLUSIV: Care e cea mai bună zodie la pat?

RUXI: Am făcut asta, sondaj pe net, cu fetele, ar fi ieșit că scorpionul. Am fost de două ori, cu doi scorpioni, a fost horror. Dar m-am înțeles cu gemenii, cu taurii. Ăla din «Intoxicată» e leu, la sex mă refer, era rău.

( VEZI ȘI: RUXI OPULENTA ȘI-A UMPLUT CONTUL DUPĂ “SUNT CELEBRU”, DAR… ACCEPTĂ CADOURI ȘI DE LA MASCULII DORITORI: “AȘTEPT ȘI ALTE CARDURI!” )

Roxana Erdei conturează rezumatul noii sale cărți, “Doar tu și Dumnezeu”: ” Te învață cum să crezi că o să reușești!”

CANCAN EXCLUSIV: Povestește-mi de ce este intitulată cartea „Doar tu și Dumnezeu”?!

RUXI: Titlul nu are legătură neapărat cu religia. Are legătură cu energia care înseamnă Dumnezeu și e o stare de care avem nevoie ca să reușim. Cartea vrea să inspire oamenii, să înțeleagă că viața e grea pentru toți și doar pentru că ne lovim de chestii grele nu înseamnă că acolo s-a sfârșit totul. Cartea e făcută să îți dea un vibe că poți. Și ai nevoie de energia reprezentată de Dumnezeu ca să îți controlezi creierul. Mulți trăim cu speranța, dar n-avem credința.

Adică eu sper că o să reușesc, dar nu cred că o să reușesc. Cam despre asta e vorba în carte, te învață cum să și crezi că o să reușești. Să te facă în fiecare zi să lucrezi la tine, să ieșim din negativismul ăsta cu care am fost crescuți și în care trăim. E prea mult negativism și toți suntem foarte pesimiști. Trebuie să învățăm să gândim despre noi ca niște șmecheri. Noi ne purtăm cu noi ca și cum ne urâm.

CANCAN EXCLUSIV: Cartea are personaje? Este fictivă?

RUXI: Tot ce e scris în carte sunt povești reale. Și ale mele și ale altor fete, e încardată la roman. Practic, toată cartea este o conversație la telefon între două fete – Anda și Irina. Și ele încep să își povestească tot ce trăiesc, ajung în traume din copilărie, ajung la părinți. Și pe cât evoluează acțiunea, își dau seama de niște lucruri despre ele. Cu cât citești mai mult, îți dai seama că tu ești ăla. Și au niște revelații la sfârșitul cărții.

( ACCESEAZĂ ȘI: RUXI OPULENTA ÎL PROVOACĂ PE GLADIATORUL MITREA SĂ TREACĂ LA ATAC: “SĂ SE ÎNTOARCĂ, ÎL AȘTEPT, HAI!” )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Sabin Tudor figurează ca reportrer special în cadrul publicației CANCAN.RO, site apartenent al trustului Gândul Media Network. A început să lucreze în mass media din anul 2021, după frecventarea cursurilor Facultății de Jurnalism și Științele citeste mai mult
Parteneri
Consumul mare de OUĂ creşte sau nu colesterolul? Câte putem mânca pe zi sau pe săptămână
Consumul mare de OUĂ creşte sau nu colesterolul? Câte putem mânca pe zi sau pe...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără decât fostul luptător și interlop
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al lui Nicolae Ceaușescsu
DE NERECUNOSCUT! Cum arată la 76 de ani Valentin Ceaușescu, ultimul fiu în viață al...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar cu amintirea
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei recolte bogate
Ce să pui la rădăcina ardeilor ca să crească mari, dulci și cărnoși. Secretul unei...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr record de soldați condamnați pentru crimă
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi, un picior de-al ei a fost descoperit într-un parc
O studentă le-a spus prietenilor că era încântată de o primă întâlnire. A doua zi,...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Tavi Clonda, decizie radicală  după valul de jigniri din mediul online: ,, M-am săturat”. Cum le-a răspuns soțul Gabrielei Cristea celor care lasă comentarii urâte la adresa familiei sale
Tavi Clonda, decizie radicală după valul de jigniri din mediul online: ,, M-am săturat”. Cum...
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
IREAL ce s-a întâmplat cu sicriul lui Corduneanu! Avem VIDEO de la priveghi
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi? „Sunt curios care este comportamentul tău când ești cu o persoană la care nu ții atât de mult.”
Robi și Rebecca, discuție în camera roșie! S-ar vedea sau nu într-un cuplu cu Robi?...
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în timpul protestului din Piața Victoriei
Tatăl lui Sebi, unul dintre tinerii uciși de Vlad Pascu, a ajuns la spital în...
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și oameni sub dărâmături care imploră să fie salvați
Filmul exploziei care a devastat, azi noapte, un bloc din Craiova: Țipete de groază și...
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli pârjoliti, două…
BANCUL ZILEI. O moldoveancă la McDonald’s: - O rație di șolduri di pui cu barabuli...
Funcția ce schimbă totul! Recomandată pt. toți utilizatorii WHATSAPP
Funcția ce schimbă totul! Recomandată pt. toți utilizatorii WHATSAPP
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
A fost SPART codul celui mai TEMUT criminal în serie din istoria Americii
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
Abia acum s-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi...
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face curse de miercuri până duminică
Orașul din România în care s-a lansat la apă o navă de pasageri. Va face...
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în luna mai 2024
Taurii și Racii chiar au dat lovitura! Minerva a dezvăluit ce zodii vor străluci în...
Ungaria, SFIDARE TOTALĂ în România. S-a întâmplat chiar acum în TRANSILVANIA
Ungaria, SFIDARE TOTALĂ în România. S-a întâmplat chiar acum în TRANSILVANIA
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef. Suma care i-a convins să-și adio de la Antena 1
Câți bani li s-au promis chefilor Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la Masterchef....
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
Avarie în Bucureşti: Aproximativ 100 de blocuri nu au apă caldă până duminică
BANII AU INTRAT deja în conturi. Informația a fost deja confirmată oficial
BANII AU INTRAT deja în conturi. Informația a fost deja confirmată oficial
Vica Blochina, în pragul sinuciderii. Ce a făcut fiul ei cu Pițurcă
Vica Blochina, în pragul sinuciderii. Ce a făcut fiul ei cu Pițurcă
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
BANCUL ZILEI | Leul și furnica grăbită
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu se aşteaptă, se trăieşte!
Ronald Gavril a apărut dezbrăcat în pat, alături de iubita lui, Anamaria Prodan: Viaţa nu...
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de la Taverna Racilor într-o singură zi
Ce avere are Paul Nicolau, zis Pescobar. Suma impresionantă pe care o câștigă patronul de...
"A tăiat acea bucată de intestin, de 12 centimetri, unde se afla tumora". Dan Ciotoi,...
Ce s-a ales de primul câștigător MasterChef România. Cu ce se ocupă în prezent Petru Buiucă
Ce s-a ales de primul câștigător MasterChef România. Cu ce se ocupă în prezent Petru...
Gigantul britanic care va investi în România. Afacerea are venituri uriașe
Gigantul britanic care va investi în România. Afacerea are venituri uriașe
Testul pe care doar cei foarte inteligenți îl trec. Poți descoperi numărul lipsă în 10 secunde?
Testul pe care doar cei foarte inteligenți îl trec. Poți descoperi numărul lipsă în 10...