S-a aflat! Care este numele întreg din buletin al Oanei Lis

Publicat: 05/07/2019 | 16:54

Oana este soția lui Viorel Lis, cel care a fost primar al Capitalei în urmă cu mai mulți ani. Puțini știu, însă, care este numele ei real, din actul de identitate.

La începutul lunii iulie, Oana Lis a susținut examenul de licență, ocazie cu care a și urcat, pe contul personal de socializare, coperta lucrării. A fost momentul în care fanii au putut afla cum o cheamă în buletin. De precizat că Oana și-a păstrat numele de dinainte de căsătorie și, în plus, are și încă un prenume.

„Student: Ungureanu (Lis) Oana-Lăcrămioara”, scrie pe lucrarea de licenţă a soției lui Viorel Lis.

Oana Lis a depășit cu brio examenul. A reușit să obțină 8.80 la examentul scris și nota 10 la proba orală.

Oana Lis, singurul sprijin pentru Viorel Lis

Oana Lis a vorbit și despre perioada grea prin care a trecut în ultima vreme, după ce fostul edil al Capitalei a făcut un atac cerebral vascular. Singurul sprijin pe care îl are Viorel Lis în momentul de față este Oana care îi este alături necondiționat, la bine și la greu. (VEZI ȘI: OANA LIS A IZBUCNIT ÎN LACRIMI CÂND A AUZIT CARE ESTE ULTIMA DORINȚĂ A LUI VIOREL LIS, ÎNAINTE DE A MURI)

Din păcate de câteva zile lui Viorel nu îi este foarte bine. El este singurul om din viaţa mea care mi-a dat echilibru, siguranţă, a fost puterea de care aveam nevoie. Sunt alături de el la bine şi la greu!Binele făcut în viaţă se întoarce sub alte forme. Dupa AVC ar fi putut să nu mai meargă, să nu mai vorbească. A primit de Sărbători doar 5 mesaje, a fost trist. Dar a realizat că poate, dacă avea mai multe mesaje, nu mă avea pe mine. D-zeu îţi ia pe o parte şi îţi dă pe alta. Am fost şi noi supăraţi. Te simţi pierdut, oamenii te uită. Ne este foarte greu cu pastilele şi analizele. Are o pensie foarte mică. Singurele persoane pe care le iubesc sunt Viorel şi bunica mea, amândoi sunt în vârstă. Dar viaţa nu ştii ce îţi rezervă”, a spus Oana Lis, în urmă cu ceva timp.

Citește și...