S-a aflat suma FABULOASA pe care Leo de la Strehaia a pierdut-o la cazinou! O sa te ia ameteala

Publicat: 10/04/2015 | 16:27

Leo de la Strehaia a avut mari probleme de sanatate in trecut, insa este convins ca doar credinta l-a ajutat sa treaca peste aceste probleme.

“Printul Tiganilor” a explicat momentul in care a facut infarc si a simtit ca este la limita dintre viata si moarte.
„La mine a fost ceva capital, am facut stop cardio-respirator, de fapt murisem. Si Dumnezeu mi-a aratat ca exista si chiar a facut o minune pentru mine. A fost ceva mai special. Era o zi simpla si, la un momentat dat, m-au luat transpiratiile si nu am mai avut aer.

Leo de la Strehaia

Nu stiu daca realizeaza cineva ca este posibil ca intr-o ora-doua sa mor. Nici eu nu pot sa imi imaginez prin ce am trecut,” a spus Leo de la Strehaia la Antena Stars.

Leo a ajuns sa se roage in biserica dupa ce a avut o datorie de cateva milioane de euro, dupa ce a pierdut banii la cazinou.
„De exemplu, m-a ajutat Dumnezeu si financiar. Am fost la biserica, m-am rugat, am fost la foarte multi sfinti. Dar de fiecare data cand am iesit din biserica mi s-au intamplat lucruri spre bine. Cum ar fi, eu am jucat la cazinou foarte multi bani, eram dator, cateva milioane de euro. Nu aveam niciun ban la momentul ala si eram la dator cateva milioane de euro.

Leo de la Strehaia

M-am dus la biserica si pe timpul ala traia tata si eu nu vorbeam cu ai mei, pentru ca eram certati, jucasem atatia bani la cazinou si erau suparati pe mine. Dupa ce am iesit din biserica, m-a sunat tata si mi-a spus ca-mi da bani sa achit datoriile pe care le aveam. A fost o minune, pentru ca la vremea aia nu puteam sa ma descurc,” a mai spus Leo.

CITESTE SI 

Loredana Chivu isi vinde bolidul primit de la Leo de la Strehaia! Vezi cat cere pe masina de lux!

Sora lui Leo de la Strehaia a “tepuit” un celebru chirurg estetician cu 70.000 de E! A luat banii si a fugit!

D.C.
 

Citește și...