S-a dat in stamba la un eveniment monden! Ce a facut Dan Helciug a lasat pe toata lumea fara cuvinte

Publicat: 03/10/2015 | 00:11

Nonconformismul lui Dan Helciug a atins cote maxime miercuri seara, la un eveniment monden. Cantaretul a reusit sa se dea in stamba, incalcand atat codul vestimentar, cat si pe cel al conduitei. Toata lumea a ramas fara cuvinte cand si-a facut aparitia.

“Black tie” este, cu siguranta, doar o sintagma pentru Dan Helciug. Miercurea aceasta, cantaretul a reusit sa lase pe toata lumea cu gura cascata atunci cand si-a facut aparitia la un eveniment monden, ce avea acest dress code, imbracat ca pentru o plimbare cu cainele.

Dan Helciug si-a facut aparitia la un eveniment monden de gala in blugi, bluza si geaca de piele
Dan Helciug si-a facut aparitia la un eveniment monden de gala in blugi, bluza si geaca de piele

In timp ce toti barbatii prezenti la eveniment au ales sa poarte smoking sau un costum de prima mana, artistul a sfidat complet regulile vestimentare. Acesta s-a prezentat la evenimentul de gala imbracat intr-o pereche de blugi gri rupti si o bluza cu inscriptii, la care a asortat o geaca de piele, intocmai ca cele ale motociclistilor. Si, de parca nu ar fi fost destul, Helciug a ales ca si incaltarile sa faca nota discordanta, asa ca a purtat o pereche de bocanci cu steagul Statelor Unite.

CITESTE SI

Asta e nota de plata de la care a pornit scandalul! Dan Helciug a iesit cel mai pagubit, dupa ce a achitat consumatia!

Scandal la Ferma Vedetelor: “Esti un trantor! Asa te numesti! O sa ti-o platesc!”

Dan Helciug este recunoscut pentru nonconformismul sau
Dan Helciug este recunoscut pentru nonconformismul sau

Daca la capitolul vestimentar a dat chix, nici la capitolul atitudine Dan Helciug nu a reusit sa ia o bila alba. In timp ce o sala intreaga il astepta sa urce pe scena pentru a inmana un premiu si apoi a sustine un mini recital, cantaretul isi vedea linistit de treburile lui, pe terasa hotelului unde a avut loc evenimentul.

Cantaretul fusese invitat sa inmaneze un premiu, dar si sa sustina un mini recital
Cantaretul fusese invitat sa inmaneze un premiu, dar si sa sustina un mini recital

A fost nevoie ca prezentatorul si gazda galei sa il strige de mai multe ori pana cand artistul s-a hotarat sa revina in sala si sa urce pe scena. “Dane, esti aici? Dane, lasa tigara” au fost mesajele repetate adresate catre Helciug, pana cand acesta a binevoit sa isi faca aparitia.

Traiasca berea e inca hit

Atunci cand a urcat pe scena, acolo unde se simte in elemental lui, Dan Helciug a reusit imediat sa electrizeze publicul. Cand s-au auzit primele acorduri din “Traiasca berea”, cea mai cunoscuta melodie a sa, toti invitatii au inceput sa cante odata cu artistul, versurile fiind stiute pe de rost. Aceasta este de departe cea mai cunoscuta melodie a lui Helciug si, dupa cum stau lucrurile, se pare ca este inca un hit.

Aiana Dinu
 

Citește și...