S-a despărţit între timp şi de logodnica fotomodel. Milionarul bulgar al Ramonei Gabor a încărunţit şi e singurel…

Publicat: 29/01/2017 | 00:16

În urmă cu mai bine de şase ani de zile, toată lumea din showbiz-ul autohton făcea cunoştinţă cu milionarul bulgar cu care se distra mezina familiei Gabor. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial siteul nr. 1 de shopping al vedetelor)

 

Pe atunci, cei doi aveau parte de clipe de milioane pe un iaht în Cannes, Franţa. Totul, însă, a dus la un scandal de proporţii, în momentul în care s-a aflat despre idila lor. Cu siguranţă vă mai amintiţi de momentul în care Ramona Gabor a reuşit să îl cucerească definitiv pe milionarul bulgar Chavdar Alexandrov şi au ţinut-o numai în clipe de sărbătoare pe ambarcaţiunea luxoasă omului de afaceri.

Imediat după ce s-a aflat că a călcat strâmb şi s-a iubit cu sora Monicăi Gabor, cea care pretindea că este logodnica milionarului Alexandrov, fotomodelul Cvetelina Chakarova l-a luat pe acesta la rost (vezi AICI povestea). Se pare că nu a mai durat foarte mult, iar „relaţia stabilă“, care dura deja de mai mulţi ani, aşa cum spunea şi frumoasa blondină, s-a destrămat cât se poate de rapid.

În urmă cu mai bine de şase ani de zile, Ramona Gabor îl cucerea pe milionarul bulgar şi petrecea pe iahtul său, în Cannes, iar fotografia cu sărutul lor devenea una celebră
În urmă cu mai bine de şase ani de zile, Ramona Gabor îl cucerea pe milionarul bulgar şi petrecea pe iahtul său, în Cannes, iar fotografia cu sărutul lor devenea una celebră

CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, a aflat ce face acum Chavdar Alexandrov. Milionarul bulgar a încărunţit considerabil, logodnica binecunoscută pentru crizele de gelozie a dispărut din peisaj de o perioadă destul de îndelungată, iar el a rămas cât se poate de „singurel“. De asemenea, chit că nu mai are forţa care l-a consacrat, omul de afaceri de peste Dunăre nu a sărăcit. Gusturile sale au rămas aceleaşi, la fel ca apetenţa sa pentru o viaţă presărată cu lux şi diverse escapade prin Dubai sau Monaco. Nu în ultimul rând, milionarul Ramonei Gabor a petrecut chiar şi de Revelion într-o locaţie consacrată din Dubai.

Chavdar Alexandrov a petrecut noaptea dintre ani într-o locaţie de lux din Dubai
Chavdar Alexandrov a petrecut noaptea dintre ani într-o locaţie de lux din Dubai

În plus, nici pentru sora Monicăi Gabor, care la acea vreme se iubea cu Gabi Bădălău, lucrurile nu au fost mai roz. Asta deoarece imediat ce-a aflat de escapada de pe iaht, dar şi când a văzut celebra fotografie a sărutului pătimaş, bărbatul i-a dat rapid papucii manechinului şi nu prea a mai vrut să ştie nimic despre ea.

Citește și...