S-a făcut blondă, dar nu are de gând să înceteze cu schimbările. Zăvo se relansează în muzică şi s-a apucat să scrie o carte

Publicat: 18/02/2013 | 18:33
S-a făcut blondă, dar nu are de gând să înceteze cu schimbările. Zăvo se relansează în muzică şi s-a apucat să scrie o carte

Oana Zăvoranu este într-o perioadă a schimbărilor radicale.

S-a făcut blondă acum o săptămână, dar simte nevoie să se reinventeze din ce în ce mai mult. Astfel, Oana se va relansa în curând în muzică, după o pauză de mai bine de 7 ani.

„Sunt fericită, sunt multe lucruri frumoase şi bune care se întâmplă în viaţa mea, atât personal, cât şi profesional. În curând voi scoate şi o piesă, m-am gândit să mă relansez în muzică. Fanii mi-au scris şi m-au spus să cânt din nou”, a spus Oana la Acces Direct.

oana zavoranu

Nu doar faptul că se apucă de cântat îi dă Oanei motive să zâmbească, ci şi faptul că s-a apucat să scrie o carte autobiografică.

„Scriu o carte despre mine, în care voi spune mai multe lucruri despre mine, neştiute de nimeni. Se va numi «Mai bine ca niciodată»”, a precizat ea, emoţionată.

Vedeta a povestit şi peripeţiile prin care a trecut în dorinţa ei a fi blondă peste noapte.

„Mi se întâmplă să plictisesc atunci când mă uit în oglidă şi văd aceeaşi faţă şi mi-am spus că nu ar fi rău să îmi fac o schimbare radicală.

M-am decolorat de şase ori, pe răspunderea mea. Doar aşa puteam ajuge la culoarea asta. De obicei se face într-un timp mai lung, dar eu mi-am făcut blondă în două zile.

Mi-am cumpărat si 300 de extensii blonde. Când mi le-am aplicat, părul era imens. Extensiile sunt bune pentru femeile care au părul mai rar. Mi le-am scos şi a trebuit să mă tund. Acum stau cu multe tratamente şi mă sperii de mine când mă uit în oglindă”, a încheiat Oana Zăvoranu.

oana zavoranu

 

C.V
 

Citește și...