S-a întâmplat la Caracal. Doi tineri au găsit, în parc, rucsacul unui jurnalist și…

Publicat: 07/08/2019 | 19:02
S-a întâmplat la Caracal. Doi tineri au găsit, în parc, rucsacul unui jurnalist și…

Doi tineri de 16 și 17 ani din Caracal au găsit, noaptea trecută, pe o bancă, într-un parc din oraș, rucsacul unui ziarist. Înăuntru se aflau un laptop și aparatură, însă cei doi adolescenți nu s-au gândit nicio clipă să-și însușească bunurile și au predat rucsacul poliției. (NU RATA: AM DESCOPERIT UN BUNCĂR ANTI-ATOMIC UNDE GHEORGHE DINCĂ AR FI PUTUT ASCUNDE CADAVRELE)

„Alexandru Petrișor Preda, 16 ani, și Florin George Saris, 17 ani, sunt doi tineri din Caracalul militarizat. Sunt de vârsta Alexandrei și a Luizei și au ajutat un jurnalist împrăștiat. De marți noapte, sunt prietenii mei. Mi-au reamintit cu fapte că niciodată, dar niciodată, generalizările nu fac bine. Pe o bancă din parcul aflat în fața hotelului Romula, băieții au găsit uitat, dincolo de miezul nopții, un ruscac încărcat cu un laptop și cu un alte bunuri.

„Cealaltă față a Caracalului”

Nu s-au gândit la altceva decât să-l ducă la Poliție. Iar când au zărit un ciudat alergând prin parc cu ochii ieșiți din orbite au știut ce să-i spună și, prietenoși, l-au însoțit la secție. Polițiștii sunt convinși că, dacă n-ar fi fost Alex și Florin, șansele de a recupera rucsacul ar fi fost mici. În oraș se fură, iar zona parcului nu este acoperită cu camere video, deși se află peste drum de Primărie!

În crucea nopții, Alexandru și Florin au scos lanterna și au arătat cealaltă față a Caracalului, cea care, în aceste zile, nu poate fi zărită de chipul hâd al lui Dincă. Mulțumesc, prieteni!”, a dezvăluit jurnalistul, Ion Daniel Conțescu. (VEZI ȘI: ANCHETATORII, ORIPILAȚI DE CE AU GĂSIT ÎN CASA LUI GHEORGHE DINCĂ)