S-a intors lumea cu fundul in sus! Ce a ajuns iubita lui Bogdan Stelea sa ii faca noaptea pe intuneric in masina!

Publicat: 26/10/2014 | 16:15

Portarul generatiei de aur, Bogdan Stelea, a fost surprins zilele trecute de paparazzi revistei Ciao! in timp ce intrau in casa, iar un gest le-a atras atentia. Mai exact, Laura Alistar a sarut mana celebrului portar, semn ca dragostea pluteste in aer.

Bogdan Stelea (46 ani) si Laura Alistar (30) isi continua neabatuti meciul sentimental inceput in toamna anului trecut, cand s-au cunoscut si pe data s-au placut.

Bogdan Stelea si Laura Alistar surprinsi in timp ce intrau in casa
Bogdan Stelea si Laura Alistar surprinsi in timp ce intrau in casa

Pe vremea cand cei doi si-au inceput romanta, Bogdan inca era insurat cu Mirela, dar Laura, care seamana foarte bine atat cu Mirela, cat si cu Lili Sandu, o alta femeie importanta din trecutul lui Bogdan, nu il putea lasa indiferent pe acesta. Dupa sarbatorile de iarna, fostul mare portar al Nationalei si-a intensificat legatura extraconjugala cu Laura.

Stelea si-a inselat fosta sotie cu actuala iubita
Stelea si-a inselat fosta sotie cu actuala iubita

Dupa ce sotia aflat, Stelea a divortat

Ulciorul nu merge de multe ori la apa, iar intr-un final Mirela a aflat de relatia pe care sotul ei o avea cu vanzatoarea de haine. Asa ca la inceputul lunii aprilie ea a depus actele de divort, lucru care pe Laura nu a deranjat-o catusi de putin, caci ea de luni de zile astepta acest moment.

Portarul generatiei de aur in tandreturi cu iubita sa
Portarul generatiei de aur in tandreturi cu iubita sa

Pe 23 ianuarie, Laura isi pusese pe Facebook, in dreptul status-ului marital, ca se afla „In a complicated relationship“. Dup ace s-a consumat episodul divortului, in luna iunie au aparut in revista Ciao!, in exclusivitate, primele poze cu cei doi impreuna si povestea lor in premiera (revedeti pozele si intreaga poveste pe www.revistaciao.ro).


Stelea s-a mutat la Laura

De data asta, ii vedem ajungand cu masina acasa la Laura. Paparazzii mereu i-au fotografiat la ea acasa, semn ca el fie s-a mutat deja la Laura, fie isi face des veacul acolo, dar sa revenim la poze. Paparazzi revistei Ciao! i-au surprins pe Bogdan si Laura cand tocmai revenisera din oras, unde se distrasera intr-un club, s-au distrat si au baut cu masura, iar, la intoarcere, in fata casei, au mai stat putin de vorba in masina.

CITESTE SI

Se impaca Mirela si Bogdan Stelea? N-ai sa crezi cine ii vrea cu disperare impreuna! Pana atunci, antrenorul face Pastele cu…

Cum se relaxeaza noua iubita a lui Bogdan Stelea! De fiecare data cand are timp liber merge sa faca ASTA

Deprimarea se citeste pe chipul lui Bogdan Stelea! Cum si-a inecat „Arnold” amarul divortului de Mirela

El i-a intins un deget aratator si, dupa ce Laura l-a sarutat, Bogdan si-a dus la gura sarutul ei imprimat pe degetul lui. Ca portar, Stelea a castigat bani buni cu mainile, inclusiv cu degetele, asa ca e normal ca Laura sa tina cont de degetele lui valoroase. (A.S.)

 

Citește și...