S-a produs marea impacare in showbiz! Catalin Maruta si Florin Chilian si-au dat mana ‘’ la un spritz intr-o carciuma de fitze’’

Publicat: 18/03/2016 | 13:34
S-a produs marea impacare in showbiz! Catalin Maruta si Florin Chilian si-au dat mana ‘’ la un spritz intr-o carciuma de fitze’’

Un scandal uriaş a izbucnit între Cătălin Măruţă şi Florin Chilian, după ce prezentatorul i-a ţinut partea, Anei Maria Georgescu, fosta iubită a lui Chilian. Chiar dacă cei doi si-au adus diverse acuze, s-au decis să se împace la cârciumă.

Cântăreţul a vrut să anunţe împăcarea cu Măruţă pe contul său de socializare. Cei doi au îngropat securea războiului şi au decis că este mai bine pentru amândoi să nu se mai războiască, mai ales că Florin o simpatizează pe Andra, ca voce şi ca artistă.
 

‘’Cu Maruta m-am impacat deja la un spritz intr-o carciuma de fitze din nord ca asa-i in showbiz, mai ales ca eu o ador pe Andra ca voce si ca artista. Restul e apa de ploaie, fix asa cum este pana la urma orice cariera in efemerul contemporan. Deci ma lume, nu prea fuse cum se spuse:)))’’, a scris Florin Chilian pe contul său de socializare.

Conflictul a pornit după ce artistul a sugerat că prezentatorul TV nu a moderat profesional o emisiune în care a fost invitată fosta sa iubită Ana Maria Georgescu, care l-a acuzat pe cântăret că a bătut-o.
 

Apoi, Florin Chilian a postat pe blogul său un material în care a povestit o întâmplare care l-a deranjat pe Cătălin Măruţă, care a spus că-l va da în judecată pe Chilian. Interpretul piesei „Zece” era chiar hotărât să-l acţioneze în instanţă pe Măruţă.

 

Citește și...