S-a aflat rezultatul necropsiei sportivului de 23 de ani mort în condiţii suspecte! Stelian Gheorghe a murit din cauza…

Autor: Anca Toma
Publicat: 23/02/2018 | 10:20

Stelian Gheorghe, tânărul de 23 de ani care s-a stins din viaţă în condiţii suspecte, a lăsat numai lacrimi în urma lui. Familia este distrusă de durere și încearcă să se împace cu ideea că tânărul nu mai este în viață.

Rezultatul necropsiei arată că acesta a murit din cauza băuturilor energizante, ce erau consumate foarte des de sportiv. Sportivul nu era cunoscut cu antecedente medicale, băuturile energizante sunt cele care i-ar fi slăbit inima în condițiile de efort maxim și prelungit pe care îl făcea, scrie gazetadambovitei.ro.

Băuturile energizante pot fi consumate doar în doze strict controlate. Maxim 2 cutii pe zi. Medicii avertizează că o persoană bea mai mult îi poate creste în mod semnificativ tensiunea arterială sau glicemia. Aceste băuturi sunt interzise în Franța, Danemarca și Norvegia, unde sunt vândute doar în farmacii, deoarece sunt considerate medicamente. Recent autoritățile suedeze au declansat o anchetă privind decesul a trei persoane, posibil datorat consumului de energizante.

Gheorghe Stelian avea 23 de ani și era legitimat al clubului de kickboxing Respect Gym din Găești.  Tânărul a mâncat, apoi a ieșit în curtea casei sale din Mătăsaru, unde a căzut secerat. Medicii sosiți la fața locului nu au putut face nimic pentru el. În cauză a fost deschis un dosar penal pentru moarte suspectă.

Citește și...