S-au despartit inainte de nunta

Publicat: 17/01/2010 | 00:00
Cantareata a pus punct relatiei de trei ani cu iubitul ei turc, in momentul in care acesta a avertizat-o ca, dupa ce se vor casatori, va trebui sa renunte la muzica.

In loc sa inceapa pregatirile pentru fericitul eveniment care ar fi trebuit sa aiba loc in acest an, Celia si Kemal s-au despartit, principalul motiv fiind posesivitatea turcului.

In cazul in care s-ar fi casatorit cu Kemal, bruneta ar fi trebuit sa faca o serie de sacrificii.

„Existau dispute intre ei legate de religie, de ce vor face in momentul in care vor avea copii etc. El nu suporta ca ea sa se imbrace sexy. I-a si spus ca dupa nunta va trebui sa se poarte altfel, sa renunte la fuste scurte si ca nu va mai accepta ca ea sa mearga la concerte”, ne-a declarat o persoana din anturajul celor doi.

A ajuns la capatul rabdarii

Dupa cateva luni de tatonari, perioada in care au incercat sa-si salveze relatia, inevitabilul s-a produs. Celia nu a mai suportat nici ideea de a trece cu vederea minciunile fostului ei partener si nici flirturile lui pe messenger cu fete cunoscute pe pagina personala de facebook.Contactata telefonic, cantareata a recunoscut ruptura. „Intr-adevar ne-am despartit. Nu se mai pune problema de nunta”, ne-a declarat Celia. Ea va fi nevoita sa imparta inca o saptamana acelasi apartament cu Kemal, unde locuiesc momentan in camere diferite. Ruptura se pare ca este o veste buna pentru admiratorii cantaretei, care pana acum nu a avut ochi decat pentru Kemal.

Citește și...