Sambata neagra pentru Razvan si Dani! Ce au patit cei doi dupa ce au facut scandal in avion! Fortele de ordine nu i-au iertat!

Publicat: 27/09/2014 | 20:16

Sambata aceasta a fost una neagra pentru Razvan si Dani. Cei doi prezentatori TV au facut scandal in avionul cu care se indreptau de la Baia Mare spre Bucuresti, iar la aterizare au fost retinuti de fortele de ordine.

Trebuia sa fie o cursa ca oricare alta, care sa ii aduca de la un spectacol pe care il prezentasera in tara inapoi acasa, insa, totul s-a transformat intr-un „spectacol” de zile mari. Razvan Simion si Dani Otil au facut „show” in avionul care zbura pe ruta Baia Mare- Bucuresti si, nici dupa ce au primit un avertisment scris de la comandantul aeronavei nu s-au potolit.

Conform martorilor, Razvan cerea pahar dupa pahar si a inceput sa se comporte nefiresc, facand glume la adresa stewardeselor si facandu-le sa se simta prost. Pentru ca nu a putut fi calmat, s-a cerut aterizarea de urgenta la Sibiu, insa, Loredana Groza, care se afla si ea in avion, a reusit sa linisteasca apele.

Razvan Simion a facut un show de zile mari in avion
Razvan Simion a facut un show de zile mari in avion

CITESTE SI

Scandal MONSTRU in avion! O cursa Tarom, “deturnata” de Razvan si Dani. Pilotul a cerut permisiunea sa aterizeze de urgenta

Razvan Simion de la „Neatza” nu mai are casa? Dani: „Facem cheta, incercam sa-i gasim lui Razvan un apartament”. Afla ce s-a intamplat

La aterizarea la Bucuresti, cei doi prezentatori TV au fost intampinati de fortele de ordine, care i-au luat imediat la intrebari. Dupa cateva minute de discutie, au plecat catre casa, insa, nu fara a suferi rigorile legii pentru comportamentul lor. Amenda nu a fost, insa, una prea mare, 200 de lei fiind suma pe care autoritatile au trecut-o pe procesul verbal.

La aterizarea la Bucuresti, Dani Otil a stat cateva minute de vorba cu personalul de securitate
La aterizarea la Bucuresti, Dani Otil a stat cateva minute de vorba cu personalul de securitate

Nu a mai iesit din casa

Dupa ce au parasit aeroportul, Razvan si Dani s-au indreptat direct catre casa. Daca colegul Otil a mai facut cateva drumuri apoi, Simion nu a mai iesit din casa, preferand sa nu dea ochii cu jurnalistii care incercau sa obtina o explicatie a incidentului din avion.

A.D.

M.A.

 

Citește și...