Şase persoane au fost rănite după ce au plonjat cu maşina în râul Dâmboviţa!

Publicat: 28/03/2017 | 08:51

Şase persoane au fost rănite, marţi dimineaţă, după ce maşina în care se aflau s-a ciocnit cu un alt autoturism şi apoi a plonjat în râul Dâmboviţa, la ieşirea din Capitală. Trei dintre victime au fost în stop cardiorespirator la sosirea echipajelor de intervenţie.


 

Accidentul s-a produs în jurul orei 3.50, la intersecţia Splaiului Independenţei cu Şoseaua de Centură a municipiului Bucureşti, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov, Claudia Burada. Şoferul unui autoturism, în care se mai aflau patru pasageri, nu ar fi dat prioritate şi s-a ciocnit cu un alt autoturism în care se afla doar şoferul. În urma impactului, primul autovehicul a plonjat în râul Dâmboviţa.

Toate cele şase persoane implicate în accident au fost rănite. Două dintre victimele din maşina care a căzut în râu au ieşit singure din apă, reuşind să mai scoată la suprafaţă încă o persoană. La sosirea echipajelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, trei victime erau în stop cardiorespirator, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile.

Toate persoanele rănite au fost transportate la spitale din Capitală: două la Spitalul Bagadasar Arseni, una la Spitalul de Urgenţă Floreasca, două la Spitalul Sfântul Ioan şi una la Spitalul Pantelimon.

La locul accidentului au intervenit şase ambulanţe SMURD şi echipaje de poliţie.

Citește și...