Scandal! Câţi bani încasează Carla’s Dreams pentru un concert

Publicat: 26/01/2018 | 15:12

Artiştii de la Carla’s Dreams sunt aşteptaţi luna viitoare la Suceava, unde ar concerta pentru prima dată. Spectacolul cântăreţilor de peste Prut însă a pus pe jar Consiliul Local al oraşului. În şedinţa de ieri, unii dintre oficiali şi-au exprimat nemulţumirea faţă de preţul pe care ar trebui să îl plătească pentru ca formaţia Carla’s Dreams să încingă atmosfera la evenimentul care marchează 630 de ani de la atestarea documentară a oraşului Suceava.

Mult aşteptatul eveniment are loc în zilele de 10 şi 11 februarie. Şi, potrivit primarului Ion Lungu, pe lângă ceremoniile oficiale din Cetatea de Scaun, vor fi focuri de artificii, un concert extraordinar de muzică simfonică şi unul de muzică populară şi un spectacol de teatru cu temă istorică, dar şi trei concerte de muzică uşoară. În faţa mulţimii, vor urca artiştii de la trupa 9, Unison Band, dar şi Carla’s Dreams.

Deliberativul local a aprobat luna trecută suma de 250.000 de lei pentru întregul buget al manifestărilor. Dacă vor ca  artiştii de la Carla’s Dreams să cânte la Suceava, autorităţile ar trebui să plătească suma de 58.000 de lei, plus TVA, adică 69.000 de lei, potrivit monitorulsv.ro.

Conform contractelor încheiate pe SEAP, sistemul electronic de licitaţii, Concertul Ansamblului „Ciprian Porumbescu”, care este arhicunoscut publicului sucevean, costă 25.000 de lei, concertul de muzică simfonică – 36.800 de lei, Trupa 9 şi Unison Band primesc câte 10.000 de lei de fiecare.

×

BREAKING! Se întâmplă ACUM, la intrarea în Bucureşti! https://bit.ly/2Uz4YWJArmata e în stradă! Se fac verificări intense ---> https://bit.ly/2Uz4YWJ

Publicată de Cancan.ro pe Miercuri, 25 martie 2020