Scandal de proportii in muzica romaneasca! Fanii Mandinga nu vor mai asculta niciodata hitul „Cinema” in concerte!

Publicat: 21/04/2014 | 21:15
Scandal de proportii in muzica romaneasca! Fanii Mandinga nu vor mai asculta niciodata hitul „Cinema” in concerte!

In urma cu cinci luni, Mandinga si Glance lansau piesa "Cinema", care a devenit rapid un adevarat hit. Pana acum, nimeni nu a stiut, insa, ca Elena si colegii ei de trupa au cantat-o fara a avea acest drept. De acum, insa, piesa le-a fost interzisa.

Dupa ce a lansat cateva piese alaturi de Elena Gheorghe, Heaven sau Lili Sandu, Glance a simtit ca este momentul sa faca urmatorul pas. Asa s-a nascut melodia „Cinema”, cea e care a cantat-o initial alaturi de trupa Mandinga. Insa, ceea ce incepusa ca o frumoasa colaborare, se pare ca s-a terminat prost in cele din urma.

Originar din Yemen, Glance este o prezenta foarte exotica pe scena din Romania foto: Mihai Ion
Originar din Yemen, Glance este o prezenta foarte exotica pe scena din Romania foto: Mihai Ion

Acum, Glance si Mandinga se afla in mijlocul unui scandal de proportii, miza fiind insasi piesa pe care au lansat-o. Surse apropiate artistului sustin ca Elena si colegii ei de trupa nu au nici un drept sa interpreteze aceasta piesa si ca nu au facut altceva decat sa o cante abuziv pana acum. In plus, se pare ca in spatele acestei afirmatii se ascunde o poveste mult mai… complicata.

Aceasta este varianta intiala a piesei „Cinema”, cea in care Glance canta alaturi de Mandinga

Glance s-a trezit singur la filmari

Conform acelorasi surse, melodia lui Glance a fost produsa in studiourile Kazibo Music, alaturi de intreaga echipa de acolo, drepturile de autor apartinandu-le in totalitate. Dupa ce aceasta a fost gata, Elena Ionescu de la Mandinga a ascultat-o, i-a placut si a acceptat sa cante refrenul alaturi de Glance. Au inceput sa promoveze piesa si au stabilit sa filmeze si un videoclip, insa, in ziua filmarilor, Mandinga nu s-a mai prezentat.

Mandinga continua sa cante piesa lui Glance in toate concertele
Mandinga continua sa cante piesa lui Glance in toate concertele

„Glance a facut piesa singur, Mandinga nu a avut niciun fel de implicare. Practic, el le-a facut cadou un hit si tot ei au facut ce au facut. S-au inteles sa faca clip, s-a platit tot, s-a aranjat tot si inainte de filmari cei de la Mandinga au anuntat ca nu mai vin. S-au pierdut o gramada de bani, toti oamenii aia platiti, platoul, tot”, a povestit pentru CANCAN.ro, un apropiat al lui Glance.

Glance a colaborat foarte bine si cu Elena Gheorghe, pentru piesa
Glance a colaborat foarte bine si cu Elena Gheorghe, pentru piesa „Ecou”

CITESTE SI

Cantaretul Glance are tehnici inedite de agatat: trage domnisoarele de … scaun!

Imagini… neasteptate! Aflata la un pas de maritis, Adina de la Heaven a fost fotografiata in bratele altui barbat

VIDEO Cea mai tare urare! Elena Gheorghe si Glance au cantat „La multi ani” LIVE la Pro FM in romana, engleza si araba!

Piesa
Piesa „Cinema” ii apartine in totalitate lui Glance si echipei Kazibo Music

Glance a interzis piesa celor de la Mandinga

Ulterior, insa, Mandinga a continuat sa cante aceasta piesa in concerte, fara ca nimeni sa stie de tot acest scandal din backstage. Asta pana acum! Convins de potentialul melodiei „Cinema”, Glance a inregistrat o alta varianta a acesteia, alaturi de Kaira si a lansat si un videoclip. Ulterior, echipa sa sa le interzica Elenei si colegilor sai de trupa sa mai cante vreodata „Cinema” in concerte sau emisiuni.

Glance a inceput cu dreptul colaborarea cu Elena de la Mandinga, insa, se pare ca finalul nu a fost deloc cel scontat
Glance a inceput cu dreptul colaborarea cu Elena de la Mandinga, insa, se pare ca finalul nu a fost deloc cel scontat

„Ei nu au niciun drept sa mai cante aceasta piesa. Nu au facut absolut nimic la ea, asa ca nu au de ce sa o prezinte ca si cum ar fi a lor. Glance merge mai departe, s-a demonstrat ca piesa are succes. E pe toate radiourile din tara, a intrat in topuri pe primele locuri, asa ca are toate motivele sa isi apere munca”, ne-a spus prietenul artistului.

Aceasta este varianta actuala a piesei „Cinema”, in care Glance canta alaturi de Kaira

Mandinga nu vrea sa comenteze acuzatiile

Contactati de reporterii CANCAN.ro, oficialii trupei Mandinga au refuzat pentru moment sa ofere un punct de vedere legat de acest subiect. Acestia au mentionat, insa, ca in zilele urmatoare vor realiza un comunicat de presa in care sa lamureasca intreaga situatie.

„Ei nu au niciun drept sa mai cante aceasta piesa. Nu au facut absolut nimic la ea, asa ca nu au de ce sa o prezinte ca si cum ar fi a lor”. un apropiat al lui Glance

Aiana Dinu

Citește și...