Scandal in muzica romaneasca! Mandinga, la un pas de tribunal! Li s-a interzis sa mai cante hitul „Cinema”, dar ei…

Publicat: 09/05/2014 | 00:44

Ceea ce trebuia sa fie o frumoasa colaborare, s-a terminat prost pentru Mandinga si Glance. Acum, artistul le-a interzis Elenei si colegilor ei sa mai cante hitul "Cinema", care ii apartine. Mai e doar un pas pana la tribunal!

In urma cu mai bine de cinci luni, Glance si Mandinga lansau impreuna piesa „Cinema”, care a urcat rapid in topurile de specialitate. Din pacate, insa, colaborarea lor s-a terminat prost, iar acum cele doua tabere sunt in plin scandal, miza fiind chiar celebra melodie. Se pare ca toata „nebunia” a pornit atunci cand Elena si colegii ei au refuzat sa se mai prezinte la filmarile pentru videoclip, desi toata lumea ii astepta pe platouri.

 

Glance a inceput cu dreptul colaborarea cu Elena de la Mandinga, insa, se pare ca finalul nu a fost deloc cel scontat
Glance a inceput cu dreptul colaborarea cu Elena de la Mandinga, insa, se pare ca finalul nu a fost deloc cel scontat

In aceasta situatie, Glance s-a vazut nevoit sa reinregistreze piesa alaturi de Kaira si le-a interzis celor de la Mandinga sa o mai cante vreodata. Nu numai ca nu a tinut nimeni cont de acest lucru, insa, Elena si colegii ei de scena par ca au gasit si o solutie pentru a fredona versurile prin concerte. Acestia au adaptat putin linia melodica originala si nu canta decat refrenul melodiei, cel pe care bruneta il trasese in studio alaturi de Glance.

Mandinga continua sa cante piesa lui Glance in toate concertele
Mandinga continua sa cante piesa lui Glance in toate concertele

CITESTE SI

Scandal de proportii in muzica romaneasca! Fanii Mandinga nu vor mai asculta niciodata hitul „Cinema” in concerte!

Elena de la Mandinga, de nerecunoscut! Cum arata dupa ce a scapat de acnee, cu un look super HOT

El este noul iubit al Elenei de la Mandinga? Uite cine i-a tinut companie la film

Ovidiu Baciu, alias Naguale, este unul dintre producatorii piesei
Ovidiu Baciu, alias Naguale, este unul dintre producatorii piesei „Cinema”, semnata Glance foto: Facebook

Cand au aflat toate acestea, producatorii de la Kazibo Music au luat foc si au decis sa faca lumina in acest scandal. Acestia au de gand sa actioneze pe cale legala impotriva Mandinga, pentru a se asigura ca piesa „Cinema” nu va mai fi cantata fara permisiunea lor si, mai ales, fara Glance, cel caruia ii si apartine.

Piesa
Piesa „Cinema” ii apartine in totalitate lui Glance si echipei Kazibo Music

 „Povestea e foarte simpla si nu este nimic interpretabil. Cei de la Mandinga nu s-au prezentat la filmarile videoclipului. Cu cateva ore inainte de a incepe filmarile, managerul lor a anuntat ca trupa nu se prezinta, desi o echipa intreaga de 16 oameni a muncit pentru a pregati platoul de filmare. Vazandu-ne in aceasta situatie, am fost nevoiti sa reinregistram piesa intr-o alta varianta, cu Kaira. Piesa este single-ul lui Glance, produs in toatalitate de Kazibo Music, asa ca noi am inceput demersurile legale pentru a interzice celor de la Mandinga sa mai cante aceasta melodie fara el.  Nu ni se pare normal ca dupa toata munca echipei noastre si toate investitiile pe care le-am facut, ei sa aiba pretentia sa exploateze piesa fara Glance”, a declarat Ovidiu Baciu, reprezentantul Kazibo Music, in exclusivitate pentru CANCAN.ro.

Mandinga neaga acuzatiile

De cand a izbucnit acest scandal, cei de la Mandinga au refuzat sa faca vreo declaratie oficiala in care sa isi expuna punctul de vedere. In schimb, au continuat sa cante melodia in toate concertele, iar apropiatii lor sustin ca lucrurile nu au stat deloc asa cum au fost prezentate de reprezentantii lui Glance. „Da, canta piesa. Nu e vorba de niciun scandal”, a spus un prieten al celor de la Mandinga.

„Piesa este single-ul lui Glance, produs in toatalitate de Kazibo Music, asa ca noi am inceput demersurile legale pentru a interzice celor de la Mandinga sa mai cante aceasta melodie fara el. Nu ni se pare normal ca dupa toata munca echipei noastre si toate investitiile pe care le-am facut, ei sa aiba pretentia sa exploateze piesa fara Glance.” Ovidiu Baciu

Aiana Dinu

 

Citește și...