Scandal între Delia și BUG Mafia. Anunțul făcut de cântăreață

Publicat: 14/10/2019 | 16:02

Delia a fost rugată de moderatorii de radio, Rusu și Andrei, să îl imite pe colegul ei de la iUmor, Cheloo, iar atunci, cântăreața s-a cam eschivat, declarând că băieții de la BUG Mafia nu prea sunt de acord, ba chiar, mai demult, aceștia s-au supărat pe ea, deoarece le-a imitat o piesă, iar de atunci nu o mai lasă să fredoneze nimic din repertoriul lor.

Cu toate acestea, prezentatorii au insistat la artistă, iar aceasta a încercat să îl imite Cheloo, însă a fost cam dificil, deoarece rapper-ul are un timbru mai puțin imitabil. „Să știi că eu nu prea știu versuri de la BUG Mafia, știu doar refrenurile. Cheloo e greu de imitat, e greu. Pe Uzzi, de exemplu, pot să-l imit. Sunt voci imitabile și voci mai puțin imitabile. Vezi că s-au supărat pe mine că am cântat odată o piesă și nu mă mai lasă să cânt nimic. Nu știu de ce. Am cântat o piesă de la ei. Știu că nu este interzis să faci asta, dar nu toată lumea se bucură și nu vreau să deranjez pe nimeni„, a mărturisit Delia la emisiunea de radio „Râzi cu Rusu și Andrei”.

Delia, criticată dur pentru clipul melodiei “Să-mi cânți”

În trecut, atât despre Delia, dar și alte cântărețe de la noi, printre care se numără Antonia și Inna, s-a spus că fac parte din grupul ocult Illuminati sau Masonerie (care ar fi subordonată grupului Illuminati). Iar piesa lansată recent și care s-a bucurat de un succes incredibil a redeschis acest subiect sensibil. După cum puteți vedea în imaginile videoclipului “Să-mi cânți”, frumoasa artistă are un machiaj cu totul și cu totul special, care te face să te gândești la o icoană. Acest lucru, dar și alte amănunte au fost remarcate de unii dintre internauți, care au criticat-o pe vedetă.

Citește și: Ireal! Câți lei cheltuiește Delia Matache în fiecare lună pe haine

“O piesă despre Delia cea adevărată. Blasfemie, semne oculte, imagine de icoană… Priviți dincolo de cuvinte. Întrebați-vă ce reprezintă cu adevărat imaginile. Delia știe foarte bine ce face”, “Superbă piesă… Originalitatea ta este un plus în muzica noastră… Bravo, Delia ?”,  “Illuminati, clar”, “Bravo, scumpa, îmi place melodia, coregrafia, clipul fain!”, “Wow… mă bucur că poți exprima prin piesa ta trăirile unui experiment Abramović… experiment care a scos la iveală părți întunecate ale naturii umane”, “Dacă n-ar exista cineva să facă asta, să acordeze o inimă dezacordată, să ridice sufletul din zona gri în cea a luminii pure, să faca din note fără sens un sens fără nevoie de note, dacă n-ar exiata puterea de a schimba golul inimii în plinul fericirii, atunci nu s-ar spune că dragostea există!

Sensul ei este să repare ceea ce devenise fără sens, fără gust, fără sentiment, fără trăire. Dacă nu s-ar apleca asupra unei inimi golite de substanță, ce rost ar mai avea atunci dragostea? Să joace doar rolul unei susținătoare a veseliei acolo unde există deja veselie? Evocarea acestor lucruri în piesă arată substanța unei nevoi împlinite de puterea iubirii!! Aceasta e vibrația profundă a melodiei!!” sunt șase dintre numeroasele comentarii pe care le-au lăsat internauții pe pagina de Facebook a artistei.

Citește și:

Citește și...