Scandalul continuă la Acces Direct. Vulpița: ”Aruncați cu pietre-n mine!” / ”Marș acasă…”

Publicat: 03/09/2020 | 07:45

Vulpița, Viorel și cunoscuta cântăreață de muzică populară, Ana Ciulpan, au scos o piesă muzicală, Tuga, numai că nu le-a ieșit așa cum sperau. ”Aruncați cu pietre-n mine…” este începutul melodiei pe care cei trei au scos-o și speră să fie de mare succes, doar că au fost, imediat, taxați. În special Veronica ”Vulpița” Stegaru.

CITEȘTE ȘI: A INVENTAT-O PE VULPIȚA, DAR LA AȘA CEVA NU SE AȘTEPTA: ”DOAMNE, CE PICIOARE!”

”E bine că nu mai sunteți doi proști, acum v-ați înmulțit, sunteți trei”, ” Nu mai mă uit de luni întregi la proștii ăștia doi și deja mă simt mult mai deșteaptă!”, ” Trei retardati care cânta când moare cineva”, ” Niste proști! M-am săturat de voi”, ” Nu sunt curioasă, nu mă uit la nici un promo, nu îmi place muzica populară și m-am săturat de circul de la Acces Direct și mai ales de cei doi”, ”Niște ratați”, sunt primele comentarii.

Scandalul continuă la Acces Direct. Vulpița: ”Aruncați cu pietre-n mine!” / ”Marș acasă…”

Internauții nu s-au lăsat cu una, cu două. Au continuat să-i facă praf pe Viorel și Vulpița, în legătură cu melodia apărută. ”Oh hai cu toanta și cu tontu pe youtube!!”, ”Alta care se lansează pe cârca voastră”, ”Cu melodia voastră de căcat și cu artiști voștri faceți tara de rușine scîrbelor”, ”Faaată, cât ești de proastă! N-am văzut în viața mea o așa femeie care a păcătuit cât cuprinde de mult să facă crize de nervi (nu de gelozie). Termină tu jeg cu crizele ….ninfomano. Mi-e scârbă de tine”, ”Nu te mai băga în piscină îmbrăcată, suntem în 2020, există costum de baie”, ”Marș acasă la copil, ca începe școala pe 14. Știați asta? Stați la Antena1 ca să luați bani..nu v-ar fi rușine”, i-au tăvălit fanii pe cei doi, Viorel și Vulpița.

Cineva a fost și de partea nefericiților soți din Blăgești. ”Ce ciudă și invidie au neghioabele pe aici.. Lăsați-i în pace… Nu vă temeți de Dumnezeu că va bate… Ce aveți cu ei.. Sunt ei așa cum sunt… În loc să le dați un sfat bun, vă bateți joc… Stați că nu știți vouă”, a scris internautul.