A inventat-o pe Vulpița, dar la așa ceva nu se aștepta: ”Doamne, ce picioare!”

Publicat: 31/08/2020 | 09:55

Vulpița a fost inventată, alături de Viorel, soțul ei, la emisiunea Acces Direct, de la postul Antena 1. La începutul anului, cei doi pășeau în premieră în studio, iar de atunci, pas cu pas, au devenit vedete. Ce a pățit, de curând, aceea care a inventat-o pe Vulpița? 

CITEȘTE ȘI: VULPIȚA E DISPERATĂ! VIN VREMURI GRELE PENTRU EA: ”CE AM PĂȚIT LA…” ASTA NU-I NIMIC

Mirela Vaida, prezentatoarea emisiunii Acces Direct, i-a găsit pe Veronica și pe Viorel Stegaru, un cuplu sărac din Blăgești și i-a adus în platoul emisiunii. Cazul social s-a transformat, ușor, ușor, într-o mare lovitură de Vaida și pentru Antenă, având o incredibilă audiență. De altfel, cei doi nu au ”dispărut” nici acum din studioul emisiunii, deși CNA-ul a amendat postul de nenumărate ori, iar publicul s-a săturat, pe rețelele de socializare fiind un adevărat limbaj colorat la adresa celor doi protagoniști, Vulpița și Viorel, dar și al Mirelei Vaida. Nimeni alta decât intentatoarea Vulpiței.

 

A inventat-o pe Vulpițaa, dar la așa ceva nu se aștepta: ”Frumoasă priveliștea!”

Dar în acest weekend Mirela s-a trezit cu multe laude!! Mai rar în ultimul timp, dar aprecierile i s-au adresat pe Instagram, unde prezentatoarea Acces Direct a urcat câteva fotografii de pe litoralul românesc, unde a petrecut două zile.

”O duminică pe placul meu! Bună dimineața!”, a scris Mirela Vaida în dreptul fotografiei în care se vede varea, în fundal, dar și două picioare… Ale ei. ”Frumoase picioare”, ”Ce picioare frumoase și este mamă a trei copii. Felicitări, Mirela, pentru frumusețea ta”, ”Bună ziua!!!! Vă doresc o după amiază de duminică minunată și plină de tandrețe și armonie că tare mândră mai sunteti!!!!”, ”Frumoasă priveliștea, dar și picioarele”, au sărit, imediat, fanii cu reacțiile.