Vulpița e disperată! Vin vremuri grele pentru ea: ”Ce am pățit la…” Asta nu-i nimic

Publicat: 23/08/2020 | 15:43
Vulpița e disperată! Vin vremuri grele pentru ea: ”Ce am pățit la…” Asta nu-i nimic

Vulpița și Viorel au fost scoși la plimbare prin Capitală de realizatorii emisiunii Acces Direct, de pe Antena 1, dar cu un anumit itinerar. Greu s-au descurcat cei doi, unii oameni de pe stradă întorcându-le spatele. Au ajuns la destinație, în cele din urmă, dar Vulpița a cedat și a izbucnit în plâns, la un moment dat.

CITEȘTE ȘI: VIOREL I-A ”MULȚUMIT” VULPIȚEI CĂ L-A ÎNȘELAT! A DUS-O LA… ”DOAMNE FEREȘTE!”

Vin vremuri grele pentru cei doi, se pare, și asta de la internauții care, în ultima perioadă, i-au bombardat fără milă, atât pe ei, cât și emisiunea care i-a lansat pe piața mondenă. Ultimele lovituri le-au primit de la oamenii din Capitală. Viorel a fost lăsat cu ochii în soare când a întrebat o tânără ce mijloc de transport trebuie să ia ca să ajungă la un loc anume, iar Vulpița a fost alungată de o femeie, care stătea pe bancă. A izbucnit în plâns și a fost aproape să cedeze.

Vulpița e disperată! Vin vremuri grele pentru ea

Mai mult, pagina oficială de Instagram a Veronicăi Stegaru din Blăgești este inundată de mesaje mai neortodoxe, de altfel, cum se întâmplă și pe cea a emisiunii Acces Direct. Un ultim comentariu nu i-a făcut deloc ziua frumoasă Vulpiței, care, probabil, a tras să se mai odihnească în weekend, că de luni…o ia de la capăt.

NU RATA: GAFA FĂCUTĂ DE ACCES DIRECT ÎN CAZUL VULPIȚEI ȘI AL LUI VIOREL! REACȚIE FĂRĂ PRECEDENT

”Ce am pățit la metrou!?” exclamă și, în același timp, se întreabă Vulpița pe Instagramul ei, unde a ”lipit” și poza în care metroul trece prin spatele ei. Un semn de victorie! Ce a pățit la metrou?  A fost pentru prima oară în viață în subteranul Bucureștiului și, cu mari probleme, a reușit să ”învingă” scările rulante, iar apoi să procure de la ghișeu biletul de călătorie. Asta a fost atât de greu, asta a pățit Vulpița la metrou. Reacția fără milă a unui internaut: ”Lasă, că nu s-a întâmplat nimic. Mai rău decât atunci când te-ai filmat în iarbă, cu caciula lui soacră-ta pe ochi și dezbrăcată de rușine…”, trimiterea fiind făcută către filmarea XXX, în care Vulpița îl însela pe Viorel cu un sătean din Blăgești, iar un altul filma. Vulpița juca atunci marele rol al vieții îmbrăcată și cu o căciulă trasă pe ochi!