Vulpița a izbucnit în lacrimi! Ce a putut să-i facă o femeie în plină stradă! ”Nu mai fac nicio…”

Publicat: 22/08/2020 | 16:25

Ultima găselniță a celor de la emisiunea Acces Direct, de la Antena 1: să le scoată pe cele două vedete de carton, Viorel și Vulpița, la plimbare, prin Capitală. Cu câte 20 de lei primiți de la reporterul de serviciu, soții Stegaru din Blăgești au luat-o la pas. Să se descurce cum pot!

CITEȘTE ȘI: VIOREL I-A ”MULȚUMIT” VULPIȚEI CĂ L-A ÎNȘELAT! A DUS-O LA… ”DOAMNE FEREȘTE!”

Metroul a fost prima stație din drumul lor, iar Vulpița a avut mari emoții, pentru că era pentru prima dată când cobora în ”subsol”. S-a descurcat ea și cu scările rulante, și cu vânzătoarea de bilete, după ce s-a interesat cum se procedează, că tare era greu, la omul de pază de la metrou. La suprafață, apoi, o altă mare problemă. Pentru că nu cunoșteau străzile, cei doi au fost nevoiți să facă ”popasuri” prin fața trecătorilor. ”Cerșind” locația, Viorel și Vulpița aveau de gând să ajungă în locul pe care Acces Direct îl trasase.

 

 

Vulpița a izbucnit în lacrimi! Ce a putut să-i facă o femeie în plină stradă! Viorel a pățit-o și el

Ambii, cu măștile de protecție pe față, au atacat. Vulpița a fost repede recunoscută, i s-a indicat traseul, ba chiar a fost îmbrățișată de o doamnă, care i-a spus: ”Tu ești Vulpița? Îmi pare bine să te cunosc, ce-ți face fetița?” ”E bine, mulțumesc de întrebare, mă grăbesc”, a fost răspunsul scurt al celei care l-a înșelat pe Viorel cu un sătean din Blăgești. Iar scena era filmată de un alt sătean. Dar avea să fie lovită în plin de o doamnă, care i-a făcut vânt repede, atunci când s-a îndreptat către ea. Vulpița a izbucnit apoi în lacrimi, spunând că ”nu mai fac nicio încercare!”

Și pentru Viorel a fost greu. Și el a fost recunoscut, unii i-au spus ce trebuie să facă, dar o persoană l-a ignorat total. Degeaba s-a agățat Viorel de personaj ca un disperat, omul a trecut fără să-i pese, fără să întoarcă nici măcar capul, ba chiar a mărit pasul. Soțul încornorat a mai încercat ceva, dar a rămas cu buza umflată și a trecut la următorul trecător care i-a ieșit în cale.