SCENE DE GROAZA! Ce s-a intamplat cu adevarat in apartamentul in care Ioana a fost batuta pana a intrat in coma: “I-a dat pana…”

Publicat: 08/12/2014 | 18:27
SCENE DE GROAZA! Ce s-a intamplat cu adevarat in apartamentul in care Ioana a fost batuta pana a intrat in coma: “I-a dat pana…”

Prietena Ioanei Condea, tanara mutilata in Germania, a povestit ca aceasta s-a indragostit de sotul ei, barbatul care a batut-o pana cand a lesinat. Florentina Tanase a povestit cu lux de amanunte ce s-a intamplat cu adevarat in noaptea fatidica.

Florentina a povestit ca la scurt timp dupa ce Ioana a ajuns in Germania, aceasta s-a indragostit de sotul ei, Robert. Acesta a inlocuit-o pe Florentina cu Ioana, dormind cu ea in aceeasi camera, Florentina devenind un fel de servitoare a lor.

Ioana Condea

Ioana, dupa cum spune Florentina, nu vroia sa mai auda de nimic, nici de parinti, nici de copil si ii spunea proxenetului “viata mea”.

Se pare ca in noaptea de groaza, Ioana ar fi fost batuta dupa ce i-a povestit barbatului ce a facut cu clientii.

Ioana Condea

„El era beat mort, ne-a injurat pe amandoua, a zis ca nu mai mananca nimeni. Era foarte nervos. El a intrebat-o pe Ioana ce a facut cu clientii cu fiecare in parte si i-a spus. El a zis ca il minte. A inceput sa o bata, cate un pumn, de la 5 pana la 7 a tinut-o numai in bataie. Eu stiu cum bate Robert, bate rau, eu sunt mai rezistenta la bataie. M-a batut si pe mine pentru ca eu am incercat sa ma bag sa nu o mai bata pe ea. I-a dat numai cu pumnii in cap si in coaste si a tras-o de par, de cap. I-a dat pana cand a lesinat-o. S-a trezit din bautura cand a vazut ca nu se mai trezeste.”, a povestit Florentina Tanase pentru emisiunea „La Maruta”.

Pana la 22 de ani, Florentina a indurat foarte multe de la Robert

Florentina Tanase are in prezent 22 de ani si o fetita. Femeia povesteste ca a trecut prin clipe de cosmar langa Robert, insa a sperat mereu ca va avea o familie cu acesta.

Florentina Tanase a vorbit pentru prima data despre drama Ioanei
Florentina Tanase a vorbit pentru prima data despre drama Ioanei

„Am vrut sa plec de la el dupa ce s-a intamplat cu Ioana. Eu inca mai speram la o familie, asa sunt eu mai prostuta. Am trecut prin foarte multe, sunt multe de povestit, in doi ani de zile…„, a povestit Florentina.

R.O.

Citește și...