Scene de lesbianism intre o cunoscuta cantareata si prietena ei. „N-am relatie cu niciun baiat. Imi plac fetele”

Publicat: 05/11/2013 | 11:04

Alessia, o cantareata aparuta de curand in showbizz-ul autohton, a recunoscut "fara perdea" care este orientarea ei sexuala. La drept vorbind, nu prea avea incotro, caci, la modul cum s-a dezlantuit alaturi de o prietena, gesturile vorbeau de la sine.

Serile trecute, cand toata lumea sarbatorea Halloween-ul, cantareata Alessia a decis sa se costumeze si sa iasa intr-un club din Centrul Vechi.

Cantareata se dezlantuie
Cantareata se dezlantuie

Tanara nu a mers singura, ci alaturi de o prietena, la fel de camuflata ca si ea. CANCAN.ro a intalnit-o in momentul in care distractia era si mai mare, iar cele doua fete se incinsesera, atat la propriu, cat si la figurat.

Alessia si prietena ei incep sa danseze ca un cuplu
Alessia si prietena ei incep sa danseze ca un cuplu

Facand rabat de lumea care mai era prezenta in local, Alessia si bruneta au inceput sa danseze lasciv si sa se atinga provocator, una de cealalta. La un moment dat, cantareata si-a pipait prietena pe fund, lucru care nu a deranjat-o deloc pe partenera ei, ba mai mult, aceasta i-a raspuns in acelasi mod.

Artista isi pipaie prietena
Artista isi pipaie prietena

Desi in local se aflau si alte persoane, cele doua au preferat sa se distreze intr-un cadru mai restrans si sa se bucure una de compania celeilalte. In pauzele dintre dansuri, fetele s-au fotografiat rand pe rand cu diverse obiecte de decor, printre care si un cap de mort si au comandat de baut la bar.

Cele doua se onduleaza una langa cealalta
Cele doua se onduleaza una langa cealalta

alessia

Desi nu a fost vazuta in compania niciunui barbat sau cel putin la evenimente s-a afisat singura, nimeni nu ar fi crezut ca Alessia are si alte orientari sexuale. Tanara a confirmat apropierea dintre ea si prietena ei, declarand ca ii plac mai mult fetele.

alessia

„Nu vezi ca suntem impreuna? Ce crezi ca eu sunt singura sau cum? N-am relatie cu niciun baiat. Imi plac fetele”, a declarat Alessia, pentru CANCAN.ro. Mai mult, tanara cu care se plimba de mana prin Centrul Vechi si cu care s-a dantuit in club a confirmat asa-zisa relatie. „De ceva vreme avem o relatie, dar ti-a scapat”, a raspuns amuzata bruneta.

Tanara se fotografiata alaturi de un cap de mort
Tanara se fotografiata alaturi de un cap de mort

Denisa Macovei

 

 

Citește și...