Scene sexy fara perdea si cu accente hard! Un castigator „Romanii au talent” a fost interzis pe internet! Vezi imaginile

Publicat: 21/01/2014 | 01:13
Scene sexy fara perdea si cu accente hard! Un castigator „Romanii au talent” a fost interzis pe internet! Vezi imaginile

Nu e prima data cand un videoclip lansat de un artist fie de la noi, fie de afara e interzis publicului larg de pe YouTube. Altii s-au trezit cu filmarile sterse definitiv, dar cazul de acum e unul special, mai ales ca se refera la un un castigator RGT.

Toata lumea il stie pe Adrian Tutu, castigatorul primului sezon de „Romanii au talent”. A incercat sa patrunda in industria muzicala, muncind pe rupte si, cand credea ca o sa dea lovitura, a pierdut din vedere un amanunt.

Adrian Tutu

Piesa „Duduie” este a doua de pe primul EP din cariera lui Tutu si beneficiaza de un videoclip desprins din filmele pentru adulti. „E o piesa plina de energie, are un balans menit sa te miste din loc”, spune Tutu.

Adrian Tutu, incalecat la propriu de o blonda celebra! Imaginile astea ar putea trada un inceput de idila

Ce fac acum castigatorii de la „Romanii au talent”! Gog vinde linguri, iar Adrian Tutu este imaginea unui brand de chipsuri

Producatorul piesei, Boier Bibescu, este si cel care s-a ocupat si de productia videoclipului, iar cei doi colaboreaza de mai bine de doi ani.

Adrian Tutu are un nou videoclip
Adrian Tutu are un nou videoclip

Cand au postat piesa pe YouTube, toti au crezut ca e varianta cea mai buna ca sa adune vizionari, insa nu au avut in vedere faptul ca portalul video are restrictii atunci cand vine vorba de scenele sexy. Asa ca s-au trezit ca piesa e interzisa celor sub 18 ani si, ca sa vizionezi clipul, trebuie sa ai cont.

Asa arata una dintre fetele din videoclipul lui Adrian Tutu
Asa arata una dintre fetele din videoclipul lui Adrian Tutu

Ce-i drept, scenele cu dudui sunt extrem de revelatoare, dar metoda e cu siguranta una care face valuri, iar toata lumea va savura imaginile fierbinti.

 

VIDEOCLIPURI INTERZISE PE YOUTUBE

Chiar daca majoritatea celor care vor sa asculte muzica sau sa vada clipuri apeleaza la portalul video, YouTube si-a impus restrictiile de multe ori cand vine vorba de imagini sexy.

Astfel, Justin Timberlake s-a trezit si el ca piesa „Tunnel Vision” i-a fost interzisa.

Dar probabil ca amatorii stiu si de versiunea cu modele topless a celebrei „Blurred Lines” cu Robin Thicke, in colaborare cu Pharrell si T.I., al carei clip a trebuit refacut pentru a putea sa apara pe internet.

Diana Babeanu

 

Citește și...